Merve Mutlu
24 Şubat 2021 - 17:20
Gündem

Fox ekranlarının başarılı oyuncuları bir araya getirerek farklı bir hikaye anlatmak üzere hazırlanmış yeni dizisi Masumiyet bu akşam başlıyor. Dizinin İlker'i kimdir? sorusunun yanıtı da haberimizde sizi bekliyor...

Masumiyet İlker kimdir?

21-02/24/masumiyet-ilker.png

Otoriter ve mükemmeliyetçi babası ile çocukluğundan beri irili ufaklı tüm hatalarının üstünü örten annesi arasında kendi kimliğini bulmadığını fark etmeyen bir adam olan İlker, narsist biridir. 35 yaşındadır. Cemiyet ve ekonomi sayfalarını süsleyen adı, terk ettiği sevgilisi Ela'nın ölümüyle 3. sayfasında geçecektir...

Masumiyet dizisinde İlker karakterini Serkay Tütüncü canlandırmaktadır. 

Serkay Tütüncü kimdir?

21-02/24/serkay-tutuncu.jpg

7 Şubat 1991 tarihinde dünyaya gelen Serkay Tütüncü İzmirlidir. 1.78 boyundadır. 2007-2016 seneleri arasında İzmirspor, Balçovaspor, İzmir Emniyet ve Alaçatıspor Kulüplerinde amatör olarak futbolculuk yapmıştır.  Acun Ilıcalı'nın düzenlediği Survivor yarışma programı ile tanıdığımız Serkay Tütüncü aynı zamanda İnsanlık Suçu, Afili Aşk ve Bay Yanlış'ta da oynadı.  

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin