Masumlar Apartmanı 50.Bölüm Fragmanı! Yeni Oyuncu Geliyor

Masumlar Apartmanı 50.Bölüm fragmanı yayınlandı. Fragmanın yayınlanmasıyla beraber Safiye'nin evlilik yolunda ilk adımı atacağını da öğrenmiş olduk.

Masumlar Apartmanı 50.Bölümü de devirdi. Bu hafta dizinin 50.bölümü yayınlanacak. 50 bölüm geçti ama hala dizide çözülmesini beklediğimiz çok sayıda olay var. Safiye’nin durumu, Esat ile Gülben şimdi de Han’ın Ceylan ile olan sınavı. Dizinin bir 50 bölüm daha çözülmeyecek bilmeceleri var desek yeridir. Masumlar Apartmanı 50.Bölüm fragmanıyla beraber de yeni bölümde bu kez karşımıza neler çıkacağını gördük.

Bu sefer bir sürpriz de yaşanabilir. Öyle ki Safiye’nin evlenmesi gündeme gelecek gibi duruyor. Aslında Safiye bir süredir bunu bekliyordu ama Naci doğru zaman gelmeden evlilik teklif etmeyeceğini belli etmişti. Yeni bölüm fragmanında da en çok dikkatimizi çeken kısım yine Naci ve Safiye’nin durumu oldu.

Masumlar Apartmanı 50.Bölüm Fragmanı ve Olacaklar

Önce Ceylan ile Han arasındaki atışmayı göreceğiz. Açıkçası bu ikilinin ilişkisi nereye gidecek tahmin etmek oldukça zor. Han şu an için çok sert gözüküyor ama ikili arasında yeniden bir aşk yaşandığını da görebiliriz. Diğer taraftan Gülben ile Esat kanadında da yeni gelişmeler yaşanacak. Evliliğe tamamen karşı olan Esat’ın babası, ikilinin karşısına çıkacak ve evini hemen terk etmelerini isteyecek.

Gülben tabii ki yine bu olay karşısında sarsılacak ama bu sefer yıkılmayacak gibi gözüküyor. Kırmızı Oda’da tedavisi devam eden Gülben’in yine olaylar sonrasında da doktor hanımın yanına gideceğini görüyoruz. Anlaşılan Gülben, Esat’ın ailesini ikna etmek için tedavi görmeye devam edecek. Hatta Esat’ın ailesini ziyarete gittiğini bile göreceğiz.

Ama tüm bu çabalar Esat’ın babasını ikna etmek için yeterli olacak mı bilmiyoruz. Artık gelelim Masumlar Apartmanı 50.Bölüm fragmanı için son detaya. Safiye sonunda beklediği teklifi alacak. Naci, Safiye’ye yüzüğü verecek ve evlilik teklifinde bulunacak. En azından fragmandan anladığımız bu. Tabii ki kesin olarak ne olacağı yeni bölümde.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin