Börü 2039 Ne Zaman Yayınlanacak? Nerede Yayınlanıyor?

Börü 2039 ne zaman yayınlanacak belli oldu mu? İşte dizi için paylaşılan ilk fragman ve dizinin yayın tarihi konusunda son gelişmeler.

Daha önce sinema filmlerini ve televizyon dizilerini gördüğümüz Börü yapımı, bu kez farklı bir konu ile yeni dizi olarak geliyor. Börü 2039 olarak isimlendirilen yeni dizi konu olarak biraz daha farklı bir yapım olacak. Sadece konu olarak değil, bunun yanında işleniş olarak ta farklı bir yapım olduğunu göreceğiz. Yakın zamanda tanıtımı da yayınlanan dizinin şu an merak edilen noktası ne zaman yayınlanacağı. Peki Börü 2039 ne zaman yayınlanacak?

Yeni diziyi izlemek isteyenler hangi platforma katılmak zorundalar? Hemen dizi için bu soruların cevaplarını arayalım.

Börü 2039 Ne Zaman Yayınlanacak?

Dizinin tam olarak hangi gün yayınlanacağı konusunda kesin bir bilgi gelmedi. Sadece şu var ki dizinin Aralık ayı içerisinde yayınlanacağı açıklandı. Muhtemelen Aralık sonunda dizinin yayınlandığını göreceğiz.

Devam sezonları gelir mi yoksa mini bir dizi olarak mı kalacak bunun için de ilk sezonu görmek gerekecek.

Bu arada dizinin BluTV üzerinden yayınlanacağını da belirtelim. Platforma üye olarak diziyi izleyebilirsiniz.

Börü 2039 Konusu Ne Olacak?

Dizinin konusu ise başta söylediğimiz gibi biraz daha farklı olacak. Bilim kurgu temelli bir dizi olacak olan yapımda, felaketler sonrasında İstanbul’u göreceğiz. 2039 yılında geçecek olan dizi, dünyanın düzeninin bozulduğu bir dönemde tehlikeli teknolojilere karşı ve insanlığın kurtuluşu için verilen savaşı göreceğiz.

Açıkçası konunun farklı geldiğini şimdiden söylemek lazım. Bu konu tam olarak tutacak mı ya da yapımın hayranları yeniden diziye ilgi gösterecek mi göreceğiz. Daha önce çok fazla denenmemiş bir proje olduğunun altını çizmek gerekiyor. Beğeni de alabilir tam tersi olarak eleştiriler de alabilir. Dizinin yayınlanmasından sonra değerlendirilecek bir konu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin