Alparslan Büyük Selçuklu Akça Hatun'un Sırrı Öğrenildi mi?

Alparslan Büyük Selçuklu 5.Bölüm 2.Ön İzlemesi yayınlandı. Akça Hatun'un gerçekleri ortaya çıkacak mı? Alparslan bu kez hangi sırrın peşine düşecek?

Alparslan Büyük Selçuklu da son bölümde esir düşen Hasan, Alparslan’ın akıl dolu planıyla kurtarıldı. Nizamülmülk Hasan’ın nasıl kurtulduğunu gördük ama ikilinin kaleden nasıl kaçacağı ve Tuğrul Bey’e ne söyleyeceklerini görmek için yeni bölümü beklemek gerekecek. Yeni bölümde merak edilen bir kısım daha olacak. Orası da Akça Hatun’un sırrının öğrenilip öğrenilmeyeceği.

Öyle ki Nizamülmülk’ün esir düşmesinden sonra Akça Hatun da kaleye dönmüştü. Gladyatör dövüşü sırasında ise Alparslan, Akça Hatun’u görmüştü. Bu karşılaşma sırrı ortaya çıkaracak mı derken yeni bölüm 2.önizlemesiyle beraber sorular bir nebze olsun cevap buldu.

Alparslan Büyük Selçuklu 5.Bölüm 2.Ön İzleme

Yayınlanan yeni ön izleme videosunda Akça Harun ile Alparslan’ın kılıçlı talim yaptığını görüyoruz. Bu sırada Alparslan, Akça Hatun’a bu şekilde kılıç tutmayı nereden öğrendiğini soruyor. O da bu şekilde kılıç tutmayı büyütülürken öğrendiğini belirtiyor.

Sonrasında ise Alparslan, kalede Akça Hatun’u gördüğünü ve orada ne işi olduğunu soruyor. Fakat Akça Hatun’un olanları itiraf etmediğini de görüyoruz. En azından ön izleme videosunda bir itiraf gelmiyor. Sadece Akça Hatun’un gördüğü kişinin kendisi olmadığını söylediğini duyuyoruz.

Sonrasında olacaklar için ise her hangi bir detay elde edilemediğini de belirtelim. Fakat Alparslan bir kere gerçeğin peşine düştü gibi de anlaşılıyor. Bir kere gerçeğin peşine düştüyse mutlaka yeni bölümlerde Akça Hatun’un da sırrının ortaya çıktığını görürüz.

Henüz kaçıncı bölümde tüm gerçekler öğrenilecek bilemiyoruz ama zaten az çok ne nedir anlaşılmaya başlandı. Kale içerisindeki Alpagut’un sırrı da öğrenildi. Nizamülmülk’ün başına gelenleri biz gördük ama dizide bu konuda da neler ortaya çıkacağını ve Nizamülmülk’ün kızına kavuşup kavuşmayacağını görmek için biraz daha beklemek lazım.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin