Üç Kuruş 6.Bölüm 2.Fragmanı Yayınlandı!

Üç Kuruş 6.Bölüm 2.Fragmanı da yayınlandı. Yeni bölümde Kartal ile Efe'nin yeni bir planı var gibi gözüküyor. Peki Ferhan ortaya çıkacak mı?

Üç Kuruş için yavaş yavaş sırların çözüldüğü yeni bir bölüm hazırlığı başladı. Pazartesi günü yayınlanacak olan yeni bölümde, Kartal ve Efe çok daha fazla şey öğrenecek gibi duruyor. Üç Kuruş 6.Bölüm 2.Fragmanı ile beraber bu konuda da çok daha fazla bilgi aldık.

Zaten yeni bölüm için ilk fragman yayınlanmıştı. Yayınlanan bu ilk fragmanda yeni bölümde düşün olacağını görmüştük. İkinci fragman ise biraz daha farklı bir konuya odaklanıyor.

Üç Kuruş 6.Bölüm 2.Fragmanı ve Yeni Bölüm Beklentileri

Yayınlanan ilk bölümde Kartal ile Bahar’ın düğününden sahneler yer alıyordu. Nezih’e karşı güçlerini birleştiren ikili dillere destek bir düğünle evliliklerini herkese duyuracak. Hatta bu bölümde Tarık Mengüç diziye konuk olacak ve düğünde şarkılarıyla sahneye çıkacak.

Bu ilk fragmanda zaten gördüğümüz kısımda. Üç Kuruş 6.Bölüm 2.Fragmanı ise Efe ile Kartal arasında yeni bir plan olduğunu gösteriyor. İkili katilin kim olduğunu net olarak ortaya çıkarmak adına yeni bir plan yapıyor. Planın detaylarını şu an için bilemiyoruz ama bir yandan Kartal’ın suçlamalar karşısında kalmaması bir yandan da katilin net olarak ortaya çıkarılması için bir plan olduğunu anlıyoruz.

Diğer taraftan Kartal artık Ferhan’ın yaşadığına inanmaya başlayacak gibi duruyor. İlk fragmanda da düğünde Ferhan gözükmüştü. İkinci fragmanda da Kartal, Ferhan’ın nerede olduğunu öğrenmek için babasının yanına gidiyor.

Babasına Ferhan’ın nerede olduğunu soruyor. Ama tabii ki fragmanda bu sorunun cevabını alıp almadığını göremiyoruz. Diğer taraftan Efe ile Leyla arasında neler olacağı konusunda da çok fazla bilgi yok. Sadece Efe’nin Leyla’yı kıskanmaya başladığını görüyoruz. Düğünde bu yönde bir sahne olduğu anlaşılıyor. Bakalım bunların cevabı yeni bölümde verilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin