Camdaki Kız 23.Bölüm Fragmanı Yayınlandı! Gerçekler Ortaya Çıkıyor

Camdaki Kız 23.Bölüm Fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm fragmanında Sema'nın olayı gündeme geliyor. Sema'nın kim olduğu ortaya çıkacak mı? Sırlar açıklanacak mı?

Camdaki Kız, başladı başlayalı dizide bazı sırlar vardı. Açığa çıkması kaçıncı bölümü bulacak bilmediğimiz sırların en büyüğü ise Sema İpekoğlu konusuydu. Daha dizinin ilk bölümünde Sema karakteri, Feride’nin hayalinde karşımıza çıkmış ve önemli bir sır olduğunu görmüştük. Fakat ilk bölümlerden sonra bu sır konusunda çok büyük bir gelişme yaşanmadı. Camdaki Kız 23.Bölüm Fragmanı gösteriyor ki bu sır için sonunda bazı gelişmeler yaşanacak.

En son Nalan, Adil’i takip ederken bir mezarlığa girdiğini görmüştü. Burada Sema ismini öğrenmişti. İşte yeni bölümde de Sema isminin peşine düşecek.

Camdaki Kız 23.Bölüm Fragmanı ve Yeni Bölümde Olacaklar

Hayri ile beraber Sema İpekoğlu’nun kim olduğunu araştırmaya başlayacak olan Nalan, sonuçta bir şeyler elde edecek gibi duruyor. Fragmanda da Feride’ye Sema’nın kim olduğunu sorduğunu görüyoruz.

Sema’nın annesi olduğunu öğrenecek mi yoksa Feride başka bir yalan mı bulacak bilemiyoruz. Fragmanda o kısma ilişkin çok fazla bir detay yer almıyor. Tabii ki bu durum bir yana bir diğer tarafta Sedat ile Melisa’nın durumu var.

Fragmandan gördüğümüz Sedat ile Nalan’ın arası açılmaya başlıyor. Sedat, basın toplantısında Nalan’ın ilgi görmesini dert edinmiş gibi duruyor ve bu konuda ilk defa tepki göstererek Nalan ile kavga ediyor. Melisa’nın gerçeklerini de açıklayamayan Sedat, bu konuda da sıkmışmış olacak.

Şimdilik Adil konusunda ise ek bir gelişme göremedik. Bunun için yeni bölümü izleyeceğiz. Net olan şey ise ilk bölümde gündeme gelen Sema karakteri, yeni bölümle beraber bir kez daha karşımıza çıkıyor. Camdaki Kız 23.Bölüm fragmanı yeni bölüm için güzel bir özet olmuş diyebiliriz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin