Masumlar Apartmanı 51.Bölüm Fragmanı! Yeni Bölümde Neler Oluyor?

Masumlar Apartmanı 51.Bölüm fragmanı yayınlandı ve düğün gözüktü. Gülben ile Esat'ın düğünü bu bölümde olacak gibi gözüküyor. İşte yeni fragman.

Masumlar Apartmanı'nda sadece kötü olaylar yaşanmıyor. Dizide izleyenleri memnun eden güzel gelişmeler de yaşanmaya başladı. Özellikle 50.bölümde Safiye ile Naci arasında yaşananlar izleyenleri bir hayli memnun etmişti. Onun yanında Gülben ile Esat’ın da her şeye rağmen yolundan dönmediğini gördük. Masumlar Apartmanı 51.Bölüm fragmanı ise bu aşamada pek beklenmeyen gelişmelerin yaşanacağını da gösterdi.

Yeni bölümde neler olacağı konusunda önemli bilgiler fragmanda karşımıza çıkmış oldu. Görünen o ki yeni bölümde sürpriz bir düğünle karşı karşıya olacağız.

Masumlar Apartmanı 51.Bölüm Fragmanında Düğün Gözüktü

Yeni bölüm fragmanında Naci ile Safiye arasındaki görüşme dikkat çekiyor. Daha doğrusu fragmanda Naci’nin Safiye’ye söylediği iltifatları görüyoruz. Ama en çok konuşulan Esat ile Gülben’in düğünü olacak orası kesin.

Masumlar Apartmanı 51.Bölüm fragmanında gördüğümüz Gülben gelinlik içerisinde ve Esat gelin arabasıyla Gülben’i evden almaya geliyor. Aslında ikilinin evleneceği zaten biliniyordu ama bunun bu kadar erken olmasını beklemiyorduk.

Çünkü daha 50.bölümde Esat’ın babası diziye dahil olmuş ve Gülben ile Esat’ın ayrılmasını istediğini söylemişti. Hatta ikilinin beraber süsledikleri ağacı da yere savurmuştu.

Bu olaydan sonra Esat ve Gülben kararından geri dönmemişti ama sonuçta bir etkilenme yaşandı. Gülben’in sonradan Esat’ın babasını ziyaret ettiğini gördük ama durum değişmedi. Yaşanan bu gelişmelerden sonra yeni bölümde düğün olması şaşırtıcı oldu.

Esat ile Gülben’in mutlu günlerinde ailelerin de olacağını görüyoruz. Safiye’nin de düğüne geleceği anlaşılıyor. Fakat Esat cephesinde neler olacağını bilemiyoruz. Her ne kadar Esat’ın annesi ikiliye sıcak bakıyor olsa da babası bu evliliği onaylamadığını net olarak gösterdi.

Düğünde yer alacaklar mı şimdilik bilinmiyor. Muhtemelen yeni bir ön izlemede ya da fragmanda bu durum hakkında daha fazla bilgi elde edebileceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin