A.P. Bio dizisinin 5. sezonu olacak mı? Karar çıktı!

A.P. Bio dizisinin 5. sezonu gelecek mi sorusunun cevabı belli oldu! Peacock'tan açıklama geldi! Detaylar...

A.P. Bio dizisinin 5. sezonu gelecek mi sorusunun cevabı belli oldu!

A.P. BIO DİZİSİ RESMEN İPTAL EDİLDİ!

Dijital yayın platformu, ikinci sezonunun ardından bünyesine kattığı "A.P. Bio" dizisine 5. sezon onayını vermedi. Böylelikle dizi 4 sezonun ardından iptal edilmiş oldu.

Gelişme ilk olarak dizinin yaratıcısı Mike O'Brien tarafından Twitter'dan duyurulurken, Peacock da bu gelişmeyi doğruladı.

Mike O'Brien gelişmeyi "AP Bio'nun 5. sezon için yenilenmeyeceğini duyurmaktan dolayı üzgünüm. Ama şu anda çoğunlukla minnettar hissediyorum; diziyi izleyen ve iptalinin ardından geri dönmesi için mücadele veren tüm hayranlara! Bu proje hayatımın en iyi deneyimlerinden biri oldu ve bunun nedeni, buna dahil olan yüzlerce eğlenceli, çalışkan ve pozitif insandı. Aşağıda birkaç isim vereceğim ama muhtemelen herkesi kapsayamam. Bu yüzden bizimle bir gün bile çalıştıysanız, teşekkürler! Ve diğer diziler için, bu insanları işe alın!" sözleriyle duyurdu.

Peacock ise iptal gelişmesini "Hayranlara bu sevilen, ilginç komedinin iki sezonunu daha vermekten onur duyduk. Alışılmışın dışında hikaye anlatımı ve bizi Whitlock High'da bu karakterlerle bu yolculuğa çıkardığı için yaratıcı Mike O'Brien'a minnettarız" açıklamasıyla resmileştirdi.

21-12/07/ap-bio.jpg

A.P. BIO'NUN İKİNCİ İPTALİ OLDU!

NBC'de yayın hayatına başladıktan iki sezon sonra 2019'da iptal edilen A.P. Bio'ya Peacock sahip çıkmış ve diziye 3. sezon onayını vermişti. Platform, 2020'nin sonlarında diziye 4. sezon onayını da vermişti. Yapımın 4. sezon bölümleri 02 Eylül 2021'de izleyiciyle buluşmuştu.

Dr. Jack Carson Griffin (Howerton) adındaki gözden düşmüş bir Harvard felsefe öğretmeninin Toledo'ya geri dönerek biyoloji öğretmeni olmak için vermiş olduğu mücadeleye ve yaşadıklarına tanıklık ettiğimiz dizinin oyuncu kadrosunda başroldeki Glenn Howerton'a Patton Oswalt, Mary Sohn, Lyric Lewis, Jean Villepique ve Paula Pell gibi isimler eşlik etmekte.

21-12/07/ap-bio-dizi.jpeg

Universal Television, Broadway Video ve Sethmaker Shoemeyers Productions ortak yapımcılığındaki A.P. Bio'nun yürütücü yapımcı kadrosu ise O'Brien ile birlikte Lorne Michaels, Seth Meyers, Mike Shoemaker ve Andrew Singer'dan oluşuyor.

"A.P. Bio" (Peacock) 4. Sezon Fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin