Masumlar Apartmanı Esra Ölecek mi? 29.Bölümde Ne Oldu?

Masumlar Apartmanı 29.bölüm yayınlandı. Yeni bölümde kazan dairesinde kimin olduğu ortaya çıktı mı? Esra ölecek mi? Esra'yı kim bayılttı? İşte bildiklerimiz.


14 Nisan 2021 - 00:44
Gündem

Psikolojik yanı ağır basan dizilere güzel bir örnek olarak gösterilebilecek Masumlar Apartmanı için bu hafta yayınlanan bölüm çok merak edilmişti. 28.bölümde Han birini kazan dairesine zincirlemişti. Han kazan dairesine kimi zincirledi 29.bölümde de göremedik. Üstelik bu kez yeni bir soru işareti de var. Bu sefer sorulan soru “Esra ölecek mi?” sorusu.

Hiç uzatmayalım ve işe Esra’nın nasıl karıştığını ve nasıl bir bölüm geçtiğini değerlendirelim. Özellikle kazan dairesinde zincirlenen isim çok merak ediliyor. Bunun hakkında da bir gelişme var mı bakalım.

Masumlar Apartmanı Esra Ölecek mi? Son Anda Neler Oldu?

29.bölümde daha çok Han’ı gördük. Han’ın doktor randevusunda kendisi için konulan teşhisi okuması bir yana, tüm bölümde ne denli öfkeli olduğunu izledik.

Bir yandan Han’ın öfkesi üzerine odaklanılmışken, bir yandan da Neriman’ın Ege’yi ikna edip eden kaçmaya çalıştığını gördük. Tabii ki Neriman yakalandı ve yine burada da birçok olay yaşandı.

Asıl odaklandığımız kısım ise tabii ki kazan dairesinde kimin olduğu oldu. Bu bölümde de kesin olarak kazan dairesinde kimin olduğu gösterilmedi. Sadece Esat’a kimsenin ulaşamadığı ve Han ile Esat arasında Gülben yüzünden büyük bir kavga çıktığı net olarak gösterildi.

Ayrıca son sahnede de kazan dairesinden gelen seslerden rahatsız olan Esra, sesleri kontrol etmek için aşağı indi. Esra, içerde biri olduğunu anladı ve Esat olduğundan şüphelenerek seslendi.

Kapıyı açmak isterken ise Esra’nın kafasına sert bir cisimle vuruldu. Esra’nın yere düşmesi ve bilincini de kaybetmesi Esra ölecek mi sorusunu akla getirdi. Ama iddialara göre Esra ölmeyecek. Sadece bayıldı. 

Esra’nın kafasına kim vurdu? Eğer Han yaptıysa buradan nasıl dönecek? Tüm bunları Masumlar Apartmanı 30.bölümünde göreceğiz. Fragman yayınlandığı zaman da yine değerlendirme yapacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin