Masumlar Apartmanı İnci Ölecek mi?

Masumlar Apartmanı İnci ölecek mi sorusu gündem oldu. Han ile ayrılan İnci'nin sezon sonunda diziye veda edeceği iddiaları konuşuluyor. Peki gerçek ne?


02 Haziran 2021 - 23:26
Gündem

Masumlar Apartmanı için final tarihi geldi. Dizi tabii ki temelli final yapmayacak. Bu kadar popülerken tamamen final yapan bir dizi daha görmedik. Ama sezon finali için tarih geldi. 8 Haziran tarihinde yayınlanacak olan bölümle beraber sezon finali gelmiş olacak. Sezon finalinin konusu ise ne Safiye ne Gülben ne de Naci olacak. Sezon finalinin konusu İnci olacak. Masumlar Apartmanı İnci ölecek mi konuşulmaya başladı.

İnci için neden böyle bir konu gündeme geldi ve karakter diziden ayrılacak mı gibi soruları yanıtlamaya çalışalım.

Masumlar Apartmanı İnci Ölecek mi? Farah Zeynep Abdullah Ayrılacak mı?

Geçen hafta yayınlanan bölümden sonra, Farah Zeynep Abdullah için ortaya atılan iddialardan söz etmiştik. İddialara göre ünlü oyuncu diziden ayrılmak istiyordu. Dizinin çok depresif olduğunu düşünen başarılı oyuncunun ayrılmak istediğini de resmen söylediği iddia edilmişti.

Bu kararın ardından ise ünlü oyuncunun nasıl ayrılacağı konusunda da yeni iddialar geldi. Yani iddialar iddiaları doğurdu. Bu da Masumlar Apartmanı İnci ölecek mi sorusunu gündeme getirdi.

Son iddialara göre başarılı oyuncunun ayrılmak istemesi üzerine alternatif bir sezon finali yazıldı. Bu sezon finalinde ise İnci ölecek deniyor. İnci karakterinin son bölümden Han’dan ayrılmak istediğini gördük.

Naci’ye olanları da öğrenen İnci, kesin olarak Han’ı bırakmış gibi gözüküyordu. Fakat son iddialara göre karakter Han’ı bırakarak ayrılmayacak. Karakter ölecek ve diziden bu şekilde ayrılacak.

İnci nasıl ölecek işte o konuda bilgi yok. İnci’nin ölümünün ise Han’ı delirteceği söyleniyor. Bu durumda Masumlar Apartmanı bomba bir sezon finali yapmış olacak. Dizinin sezon finalinden sonra, yeni sezonda neler olacağı ise tam bir bilinmez olacak.

Sezon finalinde yani bu bölüm İnci’nin başına gelecekler netleşmiş olacak deniyor. 8 Haziran’da gelecek yeni bölümle durumu öğreneceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin