Masumlar Apartmanı oyuncuları İzmir için bir araya geldi!

Sevilen dizinin oyuncuları İzmir mesajı verdi.

Merve Mutlu
04 Kasım 2020 - 13:24
Gündem

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Ezgi Mola (Safiye), Birkan Sokullu (Han), Merve Dizdar (Gülben) ve Farah Zeynep Abdullah'ın (İnci) yer aldığı Masumlar Apartmanı adlı dizi, ekranların en çok izlenen dizileri arasına adını yazdırmayı başardı.

20-11/04/masum.jpg

Gülseren Budayıcıoğlu'nun kitabından uyarlanarak hazırlanan aile draması türündeki dizinin oyuncuları İzmir'de 30 Ekim Cumu günü meydana gelen depremin yarattığı hasar için bir araya geldi. Dizi oyuncuları sosyal medya hesabından paylaştıkları videoda "Masumlar Apartmanı olarak İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Arama kurtarma ekiplerimize ve destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Kalplerimiz ve dualarımız seninle #GeçmişOlsunİzmir" ifadelerini kullandı.

Masumlar Apartmanı oyuncuları İzmir için bir araya geldi!

20-11/04/masumlar-apartmani.jpg

Masumlar Apartmanı dizisinin Safiye'si Ezgi Mola, sosyal medya hesabından bu videoyu "Acımız büyük, Allah sabır versin hepimize #geçmişolsunizmir" notuyla paylaştı.

Masumlar Apartmanı dizisinin Gülben'i Merve Dizdar bu videoyu "Canım izmir’im. Doğup büyüdüğüm yer. Ailem, arkadaşlarım, sevdiklerim, hemşehrilerim... sizinleyim hep #geçmişolsunizmir" notuyla sosyal medya hesabından paylaştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin