Tolga Çevik'in 'Tolgshow' programı Exxen'de!

Exxen platformuna bir proje daha katıldı.

Merve Mutlu
04 Kasım 2020 - 14:09
Gündem

Şimdilerde çok izlenen dizilere ev sahipliği yapmasının yanı sıra başarılı yarışma programları ile de oldukça beğenilen tv8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı'nın Netflix benzeri bir dijital platform kuracağı haberi büyük heyecan yaratmıştı. Adının Exxen olacağı Ilıcalı tarafından bizzat açıklanan platformda yer alacak bir proje daha belli oldu.

20-11/04/tolgshow.jpg

1 Ocak'ta yayın hayatına başlayacağı öğrenilen Exxen'de yer alacak içerikler de şekillenmeye başladı. Başrollerinde Haluk Bilginer, Songül Öden ile Ertan Saban'ın olacağı Şeref Bey adlı dizi, Mustafa Uslu'dan başrolünde Özgü Namal'ın yer aldığı Hükümsüz ve üç zengin ev kadınını anlatan Zehirli Çiçekler adlı dizisi,  Next Top Model yarışması, Gökhan Çınar'ın Katarsis programı, Enis Arıkan'ın talk show'u ile Ceza ve Sagopa Kajmer'in jüride olacağı Rapstar yarışması ve Sihirli Annem'in yanı sıra Tolga Çevik'in Tolgshow programı da Exxen'de olacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin