Masumlar Apartmanı'nın Haluk'u Mert Asutay kadrodan ayrıldı!

Masumlar Apartmanı 25. bölümünde veda yaşandı.

Merve Mutlu
10 Mart 2021 - 12:23
Gündem

TRT1 ekranlarında yayınlanan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek bir hayat hikayesine dayanan kitabından uyarlanarak hazırlanan Masumlar Apartmanı dizisi yayın hayatına büyük bir başarıyla devam ediyor. Büyük beğeni toplayan dizinin kadrosunda geçtiğimiz bölümde bir ayrılık yaşandı.

21-03/10/masumlar-apartmani.png

Reyting listesinde birinci olan ve güçlü hikayesi ile olduğu kadar Ezgi Mola (Safiye), Birkan Sokullu (Han), Merve Dizdar (Gülben) ve Farah Zeynep Abdullah'ın (İnci) gibi başarılı ve sevilen isimleri başrolde bir araya getiren dizi bu sezonun en çok ses getiren projelerinden biri olmayı başardı. 

Masumlar Apartmanı'nın Haluk'u Mert Asutay kadrodan ayrıldı!

21-03/10/masumlar-mert.png

Dizide İnci ve Ege'nin alkolik babası Haluk karakterine hayat veren ünlü oyuncu Mert Asutay, karakterin ölümüyle diziye veda etti. Ege'nin babasının ardından acı çektiği sahnelerse beğeni topladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin