Sefirin Kızı'ndan ayrılan Neslihan Atagül Hollywood yolcusu!

Neslihan Atagül, Penelope Cruz ile aynı kadroda!

Merve Mutlu
10 Mart 2021 - 12:09
Gündem

Ekranların sevilen ve aranan isimleri arasında yer alan başarılı ve güzel oyuncu Neslihan Atagül Doğulu bir süre önce başrolü olduğu Sefirin Kızı dizisinden sağlık sorunları nedeniyle ayrılmıştı. Geçirgen bağırsak sendromu hastalığı nedeniyle zor günler geçiren Neslihan Atagül, diziden ayrıldıktan sonra geçirdiği yoğun tedavinin ardından kısa sürede sağlığına kavuştu. Yeni projelere kapı aralayan Atagül'ün tercihi bu kez Hollywood oldu.

21-03/10/atagul.png

Geçtiğimiz haftalarda Amerika dergisi Hola'nın kapağında yer alarak Hola dergisinin Amerika edisyonunda kapak güzeli yapılan ilk Türk olmuş ve hayranlarını da ülkeyi de gururlandırmıştı. Atagül'den sevenlerini mutlu edecek bir haber daha geldi. Neslihan Atagül; başrollerini dünyaca ünlü yıldız Penelope Cruz ve İspanyol aktör Luis Tosar'ın paylaştığı 'En Los Margenes' filminin kadrosuna seçildi. Bu hafta içerisinde yapımcılarla online olarak ilk görüşmeyi yapacak olan Atagül planlamaya uyulursa yıl sonunda çekimlere girecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin