Merve Mutlu
01 Aralık 2020 - 17:24
Gündem

TRT1 ekranları için ünlü doktor Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayesini konu alan kitabından uyarlanarak hazırlanan ve oldukça yüksek izlenme alarak adeta fenomenleşen Masumlar Apartmanı dizisinin oyuncu kadrosu da adından sıkça söz ettiriyor. Dikkat çeken dizinin kadrosuna bir çocuk oyuncu dahil oldu. 

20-12/01/msumlar.png

Reyting listesinde birinci olan ve güçlü hikayesi ile olduğu kadar Ezgi Mola (Safiye), Birkan Sokullu (Han), Merve Dizdar (Gülben) ve Farah Zeynep Abdullah'ın (İnci) gibi başarılı ve sevilen isimleri başrolde bir araya getiren dizinin kadrosu, karakterin çocukluğu rolü ile yeni bir çocuk oyuncuyu ağırlamaya hazırlanıyor.

Masumlar Apartmanı'nın İnci'si Farah Zeynep Abdullah'ın çocukluğunu Yasemin Nil Yüksel canlandıracak!

20-12/01/yasemin-nil.png

Dizide, baskıcı ve takıntılı davranışları ile özellikle en büyük çocuğu olan Safiye'nin üzerinde yıkıcı etkiler bırakan bir annenin oluşturduğu bir aile yapısına hapsolmuş hayatları konu alan diziye Yasemin Nil Yüksel de katıldı. Yüksel dizide İnci karakterini canlandıran Farah Zeynep Abdullah'ın çocukluğunu canlandıracak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin