Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna Alper Türedi katıldı!

Sevilen diziye yeni bir isim daha dahil oldu.

Merve Mutlu
01 Aralık 2020 - 17:15
Gündem

TRT1 ekranlarının ES Film imzası taşıyan dizisi Payitaht Abdülhamid, Osmanlı İmparatorluğu padişahlarından Abdülhamid Han karakteri ile başrolde Bülent İnal'ın yer aldığı kadrosu ve sevilen hikayesi ile 5 sezondur yayın hayatına devam ediyor.

20-12/01/payitaht.jpg

Özlem Conker, Bahadır Yenişehirlioğlu, Can Sipahi, Duygu Gürcan, Selen Öztürk gibi isimleri kadrosunda bir araya getiren ve TRT1 ekranlarının ES Film imzası taşıyan dizisi Payitaht Abdülhamid, Osmanlı İmparatorluğu padişahlarından Abdülhamid Han karakteri ile başrolde Bülent İnal'ın yer aldığı kadrosu ve sevilen hikayesi ile 5 sezondur yayın hayatına devam ediyor. Sultan Abdülhamid'in padişahlığının 20. yılından itibaren döneme damgasını vuran önemli olayları ekrana taşıyan dizi Hakan Bilgin, Cansu Fırıncı, İsmail Hakkı Ürün, Yılmaz Meydaneri, Burak Haktanır, Mehmet Korhan Fırat, Gökşin Saraç, Süeda Çil ve Vildan Atasever'i kadrosuna dahil etmişti.

Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna Alper Türedi katıldı!

20-12/01/alper-turedi.jpg

Bidar Sultan karakterine hayat veren Özlem Conker'in kadroya veda haberi ile birlikte Vildan Atasever'in kadroya girmesi büyük heyecan yaratmış hemen ardından da Süeda Çil ve Kemal Uçar da kadroya girmişti. 5 sezondur devam eden dizinin kadrosuna Alper Türedi de dahil oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin