Masumlar Apartmanı’nın Yeni Oyuncusu Melisa Şenolsun Oldu

Masumlar Apartmanı’nın yeni kadın oyuncusu Melisa Şenolsun olacak. Ünlü oyuncunun dizide nasıl bir rol üstleneceği konusunda herhangi bir bilgi var mı?

Oğulcan Özsezgi
28 Ağustos 2021 - 00:39
Gündem

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve bir anda psikolojik yönüyle dikkatleri üzerine çeken Masumlar Apartmanı, felaketlerle dolu bir sezonu geride bıraktı. Dizi öyle bir bitti ki sevenlerini bile şaşırttı. Han’ın çok değer verdiği ve kaybetmekten korkarak bir sürü saçma sapan şey yaptığı İnci karakteri diziden ayrıldı. Karakter diziden pek hoş ayrılmadı.

Diziden hayatını kaybederek ayrılan İnci karakterinden sonra diziye yeni bir ismin daha dahil olacağı konuşuluyordu. Sadece bu ismin kim olacağı bilinmiyordu. Yeni bir kadın oyuncu gelecek derken, o ismin kim olduğu da ortaya çıktı.

İLGİLİ İÇERİK

Masumlar Apartmanı, Melisa Şenolsu’u Kadrosuna Kattı

Yakın zamanda gelen bilgilere göre diziye yeni katılan kadın oyuncu, son dönemin en iddialı isimlerinden biri olan Melisa Şenolsun oldu. Atiye dizisi ile kendisini gösteren ve bir hayli öne çıkan ünlü isim yeni sezonda Aziz dizisinde yer alacak deniyordu.

Show TV için çekileceği söylenen Aziz dizisinde rol alacağı haberlerinin yapıldığı ünlü oyuncu için, son anda diziden ayrıldığı konusunda da haberler ortaya çıkmıştı. Böyle olunca şimdi ünlü oyuncunun Masumlar Apartmanı için o projeden ayrıldığı ihtimalleri ortaya çıkıyor.

21-08/28/melisa-senolsun-1.jpg

Tabii ki bu ihtimaller bir taraftan ünlü ismin nasıl bir rolü üstleneceği konusunda da bilgiler henüz ortaya çıkmış değil. Nasıl bir rolde oynayacak ve en önemlisi de Han ile bağlantısı ne olacak bilemiyoruz.

Belki dizide sürekli gündeme gelen Han’ın eski sevgilisi rolünde diziye katılabilir. Belki de Han ile alakası olmayan bir karakter olarak gelebilir. Bunun için şu an bilgi yok. Fakat dizinin Melisa Şenolsun ile çok daha güçleneceği bir gerçek. Bakalım, ünlü ismin yakın zamanda nasıl bir rol üstleneceği de ortaya çıkacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin