Doğaüstü dizi Post Mortem: No One Dies in Skarnes'ı tanıyalım!

Live Halangen acaba ölüp de dirilmiş midir yoksa öldüğü zannedilmiş midir? Gerilim ve doğaüstü ögeler içeren komedi drama türündeki Norveç yapımı Netflix dizisi "Post Mortem: No One Dies in Skarnes" 1. sezonuyla karşınızda! Detaylar...

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2021 - 22:31
Kültür Sanat

Live Hallangen, Skarnes'ta ölü bulunur ancak aniden otopsi masasında uyanır ve sorular başlar: Skarnes'ta gerçekten kimse ölmüyor mu?

Gerilim ve doğaüstü ögeler içeren komedi drama türündeki Norveç yapımı Netflix dizisi "Post Mortem: No One Dies in Skarnes" 1. sezonuyla karşınızda!

Orijinal ismi "Post Mortem: ingen dør i Skarnes" olan yapımın ilk sezon bölümleri 25 Ağustos 2021 Çarşamba tarihinde yayınlandı.

"POST MORTEM: NO ONE DIES IN SKARNES" KONUSU

Peki, sezonu 6 bölümden oluşan Post Mortem: No One Dies in Skarnes nasıl bir yapım? Konusu ne?

Live Hallangen küçük bir Norveç kasabası olan Skarnes'ta öldüğü ilan edildikten saatler sonra bir otopsi masasının üstünde beklenmedik bir şekilde uyanır. Acaba ölüp de dirilmiş midir yoksa öldüğü mü zannedilmiştir?

Kısa özeti "Ölen bir kadın kana susamış hâlde dirilir ve ailesinin batmak üzere olan cenaze evi için umut ışığı olur. Gelsin yeni müşteriler..." şeklinde lanse edilen yapımın açılış bölümünde küçük bir Norveç kasabasının sıradan bir gün yaşarken genç bir kadının bir arazide ölü bulunmasıyla sarsılmasına tanık ediyoruz. Çok geçmeden işlerin göründüğü gibi olmadığı ortaya çıkacaktır.

21-08/28/post-mortem-no-one-dies-in-skarnes-afis.jpeg

Süreleri 44 ile 47 dakika arasında değişen ilk sezonun bölümleri "Post Mortem", "Başsağlığı", "Aile Adına", "Gidenin Ardından", "Ateşle İmtihan" ve "Ölüm Sertliği" şeklinde sıralanıyor.

"POST MORTEM: NO ONE DIES IN SKARNES" OYUNCULARI

Post Mortem: No One Dies in Skarnes'ın oyuncu kadrosu Kathrine Thorborg Johansen (Live Hallangen), Elias Holmen Sørensen (Odd Hallangen), André Sørum (Reinert), Kim Fairchild (Judith), Sara Khorami (Rose), Terje Strømdahl (Arvid), Øystein Røger (Dr. Sverre), Marianne Jonger (Marianne) ve Martin Karelius Østensen'den (Jettland) oluşuyor.

21-08/28/post-mortem-no-one-dies-in-skarnes-posteri.jpg

Motion Blur yapım şirketinin arkasında olduğu dizinin ilk sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunda ise Harald Zwart ve Petter Holmsen ikilisi bulunuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin