Gizem ve bilim-kurgu dizisi Open Your Eyes karşınızda!

Kim olduğunu hatırlıyor musun? Gizem ve bilim-kurgu öğelerini harmanlayan gençlik dizisi "Open Your Eyes" izleyiciyle buluştu. Konusu, bölümleri, fragmanı, oyuncuları...

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2021 - 22:05
Kültür Sanat

Kim olduğunu hatırlıyor musun?

Gizem ve bilim-kurgu öğelerini harmanlayan gençlik dizisi "Open Your Eyes" izleyiciyle buluştu.

Orijinal ismi "Otwórz oczy" olan ve Sarah Dessen'in Druga Szansa isimli romanından ekrana uyarlanan Polonya yapımı dizinin ilk sezon bölümleri 25 Ağustos 2021 Çarşamba tarihinde yayınlandı.

"OPEN YOUR EYES" KONUSU

Senaryosu Kasper Bajon, Igor Brejdygant, Milena Dutkowska ve Klara Kochanska'dan oluşan bir yazar ekibi tarafından kaleme alınan Open your Eyes'ın konusuna bakacak olursak;

Dizinin hikayesi; trajik bir kaza sonrası hafızasını yitiren bir genç kızın, hafıza kaybı kliniğinde hayatını yeniden kurmaya çalışmasına odaklanıyor.

Hafıza kaybı konusunda uzmanlaşmış İkinci Şans adlı izole bir klinikte uyanan Julia buraya ne zaman ve nasıl geldiğine dair hiçbir şey hatırlamamaktadır. Burada kendisine uygulanan alışılagelmedik tedavi bir süre sonra kendisinde kuşku uyandırmaya başlar.

21-08/27/open-your-eyes-afis.jpeg

Dizinin sezonu, süreleri 42 ile 54 dakika arasında değişen 6 bölümden oluşmakta.

Maria Wawreniuk, Ignacy Liss, Michał Sikorski, Wojciech Dolatowski, Klaudia Koścista, Zuzanna Galewicz, Marta Nieradkiewicz, Sara Celler Jezierska, Pola Król oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler.

21-08/27/open-your-eyes-foto.jpeg

Open Your Eyes'ın ilk sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunu ise Anna Jadowska ve Adrian Panek ikilisi paylaşıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin