Motel Makeover 1. sezon Netflix'te başladı! Konusu ne?

Kanada yapımı "Motel Makeover" Netflix izleyicisiyle buluştu. Motel Makeover nasıl bir yapım?

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2021 - 21:09
Kültür Sanat

"Dört sene önce işlerimizden ayrılıp elimizdeki tüm parayı yol kenarındaki köhne bir motele yatırdık. Aynısını yine yapıyoruz şimdi. Bu motel, ilk motelimizden çok daha büyük, çok daha zorlu ve çok daha masraflı..."

MOTEL MAKEOVER REALITY DİZİSİ BAŞLADI!

İş ortağı da olan iki dostun tüm proje aksiliklerine ve Covid-19 salgınına rağmen köhne bir moteli, sihirli tasarım dokunuşlarıyla tercih edilen bir tatil mekânına dönüştürmesine tanıklık ettiğimiz reality dizisi "Motel Makeover" Netflix izleyicisiyle buluştu.

Yapımın 1. sezon bölümleri 25 Ağustos 2021 Çarşamba tarihinden itibaren platformdan izlenebilmekte.

21-08/27/motel-makeover-foto.jpeg

"MOTEL MAKEOVER" KONUSU

Daha önceden köhne bir moteli yeni bir motele dönüştürme deneyimine sahip olan iki yakın arkadaş April ve Salah bu kez çok daha zorlu bir işin altına giriyor!

Sezonun açılış bölümünde göl kenarındaki motellerine giden April ve Sarah'ın, kalacakları evi yenilemeye oldukça iç karartıcı görünüme sahip mutfaktan ve yatak odasındaki ahşap panelli açık küvetten başlamasını izliyoruz.

Kanada menşeli yapımın ilk sezonu toplam 6 bölümden oluşuyor.

21-08/27/motel-makeover-izle.jpeg

Süreleri 29 ile 32 dakika arasında değişen sezonun bölüm isimleri şu şekilde sıralanıyor: "Motelim Güzel Evim", "Sadece Güzel Duygular", "Krallara Layık", "Bu Böyle Yarım Kalmayacak", "Ne Olursa Olsun", "Açılış Haftası".

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin