John of God: Şifacının Gerçek Yüzü dizisi ile tanışın!

Ünü tüm dünyaya ulaşan bir medyum: João Teixeira de Faria. Ancak aslında korkunç bir tacizci... Netflix'in Brezilya yapımı gerçek suç dizisi "John of God: Şifacının Gerçek Yüzü (John of God: The Crimes of a Spiritual Healer)" 1. sezonuyla başladı. Detaylar...

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2021 - 20:05
Kültür Sanat

"Birinin kötü yüzünü gördüğünüzde artık iyi yüzünün bir önemi kalmaz..."

Ünü tüm dünyaya ulaşan bir medyum: João Teixeira de Faria. Ancak aslında korkunç bir tacizci... Netflix'in Brezilya yapımı gerçek suç belgesel dizisi "John of God: Şifacının Gerçek Yüzü (John of God: The Crimes of a Spiritual Healer)" 1. sezonuyla başladı.

Tanrı'nın John'u skandalının özel çekimler ve davanın tüm taraflarıyla yapılmış röportajlarla derinlemesine ele alındığı yapımın sezonu 25 Ağustos 2021 Çarşamba tarihinden itibaren izlenebiliyor.

JOHN OF GOD: ŞİFACININ GERÇEK YÜZÜ NASIL BİR YAPIM?

John of God: Şifacının Gerçek Yüzü'nin konusuna biraz daha detaylı bir şekilde bakacak olursak;

21-08/27/john-of-god-the-crimes-of-a-spiritual-healer-izle.jpeg

Keramet öyküleri, binlerce kişiyi João Teixeira de Faria'nın spiritüel ameliyat tesisine çekmiştir. Ancak kimilerini iyileştiren bu yer, kimileri için onulmaz yaralar açmıştır.

Belgesel dizisi boyunca João Teixeira de Faria'nın kurbanlarının, basının ve savcılığın iş birliğiyle gerçekler ortaya çıkıyor.

John of God: The Crimes of a Spiritual Healer'ın sezonu, süreleri 48 ile 56 dakika arasında değişen 4 bölümden oluşuyor.

21-08/27/john-of-god.jpeg

Bölüm isimleri "Şifacı", "Skandal", "Duruşma" ve "Adalet Yerini Buldu mu?" şeklinde sıralanıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin