Siber gerilim dizisi Clickbait'i yakından tanıyalım!

"5 milyon görüntülemede öleceğim..." Netflix'in siber gerilim türündeki mini dizisi "Clickbait" başladı! Konusu, bölümleri, oyuncuları...

Volkan Küçükel
27 Ağustos 2021 - 19:25
Kültür Sanat

"5 milyon görüntülemede öleceğim..."

NETFLIX'TEN SİBER GERİLİM: CLICKBAIT

Kurban-şüpheli, suç-komplo, masum-suçlu... Netflix'in siber gerilim türündeki mini dizisi "Clickbait" başladı!

Betty Gabriel (Kapan), Zoe Kazan (The Big Sick) ve Adrian Grenier (Entourage) gibi isimleri başrollerde gördüğümüz yapım 25 Ağustos 2021 Çarşamba tarihinden itibaren Netflix arşivinden izlenebilmekte.

CLICKBAIT NASIL BİR DİZİ?

Dizinin konusuna kısaca bakacak olursak;

Kaçırılan aile babası Nick Brewer kendini tehlikelerle dolu bir internet yayınının ortasında bulur.

Kanlar içindeki Nick internetteki bir videoda elinde "Beş milyon görüntülemede öleceğim" yazan bir kartonla ortaya çıktığında Pia Brewer onu bulmak için harekete geçer. Artık Nick'in yakınları bunu kimin, neden yaptığını öğrenmek için zamanla yarış halindedir.

İzleyiciler dizinin gizemini farklı bakış açılarından izleyerek çözmeye çalışacaklar.

21-08/27/clickbait-foto.jpg

Clickbait, süreleri 43 ile 53 dakika arasında değişen 8 bölümden oluşurken bölüm isimleri "Kız Kardeş", "Dedektif", "", "Metres", "Muhabir", "Erkek Kardeş", "Oğul", "Yanıt" şeklinde sıralanıyor.

Tony Ayres & Christian White ikilisinin yazarlığını üstlendiği yapımın oyuncu kadrosunda başroldeki üçlüye Phoenix Raei, Abraham Lim, Jessica Collins, Camaron Engels, Jaylin Fletcher, Liz Alexander, Joyce Guy, Daniel Henshall, Ian Meadows, Jamie Timony, Steve Mouzakis, Becca Lish gibi isimler eşlik ediyor.

21-08/27/clickbait-posteri.jpeg

Matchbox Pictures, Tony Ayres Productions & Heyday Television iş birliği ile hazırlanan Clickbait'in yönetmen kadrosu ise Brad Anderson, Emma Freeman, Ben Young ve Cherie Nowlan'dan oluşuyor. Bu isimlerin her biri ikişer bölüm için yönetmen koltuğunda oturdu.

Dizinin çekimleri Melbourne, Avustralya'da gerçekleştirildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin