Max Greenfield ve Beth Behrs'li The Neighborhood fragmanı yayınlandı!

CBS kanalının yeni komedi dizisi The Neighborhood'dan yeni bir fragman yayınlandı. The Neighborhood dizisinin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var?

Amerikan ulusal kanallarından CBS'in yeni yayın sezonunda izleyiciyle tanıştırmaya hazırlandığı komedi dizisi "The Neighborhood" için yeni bir fragman yayınlandı.

Bu yeni tanıtım videosunda pilot bölümün çekilmesinin ardından kadroya dahil olan ve geçtiğimiz aylarda yayınlanan ilk bakış videosunda göremediğimiz Max Greenfield (New Girl) ve Beth Behrs (2 Broke Girls) ikilisini görme fırsatını yakalıyoruz.

Josh Lawson'ın yerine Greenfield'ın, Dreama Walker'ın yerine ise Behrs'in katılımının ardından dizinin deneme bölümü yeniden çekilmişti.

18-07/12/max-greenfield.jpg

THE NEIGHBORHOOD DİZİSİNİN KONUSU

The Big Bang Theory'nin yazar/yürütücü yapımcılarından Jim Reynolds'ın senaryosunu kaleme alıp, ekranların efsane komedi dizilerinden Will & Grace'in pilot bölümünü de yönetmiş James Burrows'u yönetmen koltuğunda gördüğümüz The Neighborhood'un hikayesi; Midwest'in en dost canlısı adamı olan Dave Johnson'ın (Greenfield) ailesiyle birlikte Los Angeles'ta yeni bir muhite taşınmasıyla gelişen komik olayları konu ediniyor.

Aile yeni yaşamına başlar ancak buradaki hiç kimse kendilerinin aşırı komşuluklarını ve dost canlısı hallerini fazla takdir etmemektedir!

18-07/12/the-neighborhood-foto.jpg

THE NEIGHBORHOOD OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Behrs, Dave'ın karısı Gemma ve Cedric the Entertainer dik kafalı komşu Calvin Butler karakterlerine hayat verirlerken dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Sheaun McKinney (Malcolm), Tichina Arnold (Tina), Marcel Spears (Marty Butler) ve Hank Greenspan (Grover) gibi isimler yer alıyor.

Aaron Kaplan'ın Kapital Entertainment yapım şirketi ve CBS TV Studios ortak yapımcılığındaki dizinin yürütücü yapımcı kadrosu Jim Reynolds, Aaron Kaplan, Dana Honor, Cedric the Entertainer ve Eric Rhone'dan oluşuyor.

THE NEIGHBORHOOD 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

The Neighborhood 01 Ekim Pazartesi akşamı CBS ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

"The Neighborhood" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin