Chilling Adventures of Sabrina dizisi için ilk poster yayınlandı!

Chilling Adventures of Sabrina çizgi romanının Netflix'teki dizi uyarlaması için ilk poster yayınlandı.

Archie Comics tarafından yayımlanan aynı isimdeki çizgi romandan uyarlanan Netflix dizisi "Chilling Adventures of Sabrina"dan ilk poster geldi!

İçerik devi Netflix'in ve dizinin yürütücü yapımcısı Roberto Aguirre-Sacasa'nın Twitter hesaplarından paylaşılan posterde Sabrina'nın kendisine has saçları ve kırmızı dudakları ile siyah kedisinin silüeti dikkat çekiyor.

18-07/12/chilling-adventures-of-sabrina.jpg

"CHILLING ADVENTURES OF SABRINA" DİZİSİNİN KONUSU

Chilling Adventures of Sabrina'da kahramanımızın maceraları ve kökeni; korku, doğaüstü ve esrarengiz olaylar, okültizm ve cadılık unsurları eşliğinde karanlık bir atmosferde izleyicilere yansıtılacak.

Rosemary's Baby ve The Exorcist filmlerinin tarzında olması beklenen dizide yarı cadı-yarı ölümlü doğasıyla uzlaşabilmek için mücadele veren Sabrina bir yandan da kendisini, ailesini ve insanoğlunun yaşadığı dünyayı tehdit eden şeytani güçlere karşı ayakta durmaya ve savaşmaya çalışacak.

"CHILLING ADVENTURES OF SABRINA"NIN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yakın geçmişte Mad Men ve Feud: Bette and Joan gibi dizilerde karşımıza çıkan Kiernan Shipka "Sabrina"ya hayat veren isim olurken dizinin oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler şöyle: Lucy Davis (Hilda Teyze), Miranda Otto (Zelda Teyze), Richard Coyle (Peder Blackwood), Ross Lynch (Harvey Kinkle), Tati Gabrielle (Prudence), Michelle Gomez (öğretmen Mary Wardell) ve Chance Perdomo (Sabrina'nın büyücü kuzeni Ambrose Spellman).

18-07/12/chilling-adventures-of-sabrina-cizgi-roman.jpg

Showrunner Aguirre-Sacasa ile birlikte yönetmen Lee Toland Krieger, Berlanti Prods.'tan Greg Berlanti ve Sarah Schechter, Archie Comics CEO'su Jon Goldwater projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin