Netflix yeni animasyon dizisi The Dragon Prince'i duyurdu

Avatar: The Last Airbender yazarından Netflix için yeni dizi geliyor: The Dragon Prince. Dizinin konusu ne?

Voltron: Legendary Defender ve Trollhunters gibi animasyon dizilerine ev sahipliği yapan online yayın platformu Netflix, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla animasyon türündeki yeni dizisi "The Dragon Prince (Ejderhalar Prensi)"i duyurdu.

Posteri ve kısa tanıtımı paylaşılan dizinin arkasında Avatar: The Last Airbender baş yazarlığını yapan ve geçmiş dönemde Futurama'da da çalışmış olan Aaron Ehasz ile Uncharted oyun yönetmeni Justin Richmond ikilisi bulunuyor.

18-07/11/the-dragon-prince-dizisi.jpg

"THE DRAGON PRINCE" DİZİSİNİN KONUSU

The Dragon Prince'in hikayesi; iki insan prensesin kendilerini öldürmek için gönderilen dişi elf suikastçı ile beklenmedik bir bağ kurmalarını ve kurulan bu birlikteliğin ardından savaşın yaşandığı ülkelerine barışı getirebilmek için epik bir yolculuğa çıkmalarını konu ediniyor.

Ehasz ve Richmond ile birlikte projenin yürütücü yapımcısı Giancarlo Volpe (Star Wars: The Clone Wars) San Diego Comic-Con organizasyonunda 21 Temmuz'da diziye ait ilk bilgileri ve görüntüleri katılımcılarla paylaşacak.

THE DRAGON PRINCE 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Comic-Con San Diego sitesinde diziyle ilgili verilen bilgiye göre The Dragon Prince bölümleri önümüzdeki Eylül ayı içinde Netflix platformuna gelecek.

Resmi yayınlanma tarihi konusunda Netflix'ten şimdilik bir duyuru yapılmış değil.

"THE DRAGON PRINCE" POSTER

18-07/11/the-dragon-prince-poster-1531323211.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin