Moonbase 8 dizisinden ilk görsel geldi!

John C. Reilly, Tim Heidecker ve Fred Armisen üçlüsünü buluşturan komedi dizisi Moonbase 8 için ilk görsel yayınlandı.

A24 TV'nin bağımsız olarak finanse ettiği ikinci dizisi olma özelliğini taşıyan "Moonbase 8" için ilk görsel yayınlandı.

"MOONBASE 8 " DİZİSİNİN KONUSU

Nisan ayı içinde duyurusu yapılan; Portlandia ortak yaratıcıları Fred Armisen & Jonathan Krisel, Tim Heidecker (Tom Goes To The Mayor) ve John C. Reilly'den (Wreck-It Ralph) oluşan ekibin hazırladığı komedi dizisinin hikayesi, NASA'nın ay üssü simülatoründe yaşayan pek başarılı sayılmayacak üç astronot üzerine odaklanıyor. Astronotların en büyük hedefi ise aya seyahat için seçilecek bir sonraki kişiler olabilmek.

MOONBASE 8 İÇİN İLK GÖRSEL

Paylaşılan fotoğrafta bu üç astronota hayat verecek John C. Reilly, Tim Heidecker ve Fred Armisen üçlüsünü NASA üniformaları ile görüyoruz.

18-07/11/moonbase-8-twitter.jpg

Armisen, Reilly, Heidecker, Krisel ve Dave Kneebone projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluştururlarken Krisel'i yönetmen koltuğunda da göreceğiz.

Ödüllü Moonlight, Lady Bird, Spring Breakers, Ex Machina gibi filmlerle bilinen A24 yapım şirketi geçmiş dönemde Channing Tatum ve Joseph Gordon-Levitt'li Comrade Detective dizisini hazırlamış, Amazon'a satılan proje 2017'nin yaz döneminde izleyicilerle buluşmuştu.

İlk sezonu 6 bölümden oluşacak Moonbase 8'in çekimlerine devam ediliyor.

Diziyi hangi kanal ya da platformda izleyeceğimiz ise henüz netleşmiş değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin