Mayans MC dizisine 2. sezon onayı çıktı!

FX'in Sons of Anarchy spin-off'u Mayans MC dizisine yeni sezon onayı verildi. Mayans MC 2. sezon detayları...

Güçlü reytingleri ve eleştirmenlerden aldığı yüksek notlar sonrasında yeni sezon onayı almasına kesin gözüyle bakılan Mayans MC için beklenen duyuru erkenden geldi.

MAYANS MC 2. SEZON ONAYINI ALDI

Dizi dünyasının kült yapımları arasında gösterilen Sons of Anarchy'nin spin-off'u olarak geçtiğimiz ay ekran serüvenine başlayan ve FX tarafından sağlanan verilere göre tüm platformlar göz önüne alındığında bölüm başına ortalama 8.2 milyon izleyiciye ulaşmakta olan Mayans MC dizisine yayıncı kanal FX'ten resmi 2. sezon onayı çıktı.

18-10/02/mayans-mc-twitter.png

MAYANS MC 2. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Fox 21 Television Studios ve FX Productions ortak yapımcılığındaki dizinin yeni sezonunun başlangıç tarihi ve bölüm sayısı hakkında bir açıklama gelmese de yeni sezon bölümlerini 2019 senesi içinde izleyebileceğimizi söyleyebiliriz.

İkinci sezonun bölüm sayısı ise muhtemelen ilk sezonda olduğu gibi 10 bölüm olacaktır.

18-10/02/mayans-mc-fotograf.jpg

Kurt Sutter ve Elgin James ikilisinin elinden çıkan dizinin yeni sezon onayı hakkında açıklamalarda bulunan FX Networks ve FX Productions Orijinal Programlama Eş Başkanı Nick Grad "Mayans M.C. olağanüstü bir performans göstererek ilk sezonunda patlayıp çıkış yakaladığını ispatlıyor. Prömiyeriyle bu yılın en çok izlenen kablolu yeni kanal dizisi oldu ve Kurt Sutter ile Elgin James'in yetenek ve dokunuşlarını yansıtarak diziye sıkı sıkıya bağlı hayranlarının desteğiyle yola devam ediyor. Bu yolculuğu ikinci sezona taşımaktan dolayı daha fazla heyecan duyamazdık" ifadelerini kullandı.

Hikayesi Sons of Anarchy'nin yedi sezonluk macerasının ardından Jax Teller'ın ölümünden sonraki dönemde geçen ve Kaliforniya-Meksika sınırındaki Mayans MC üyesi Ezekiel "EZ" Reyes (JD Pardo) etrafında şekillenen Mayans MC'nin oyuncu kadrosunda Pardo dışında Clayton Cardenas, Edward James Olmos, Sarah Bolger, Michael Irby, Carla Baratta, Antonio Jaramillo, Raoul Max Trujillo, Richard Cabral, Danny Pino ve Emilio Rivera gibi isimler yer alıyor.

Ekran serüvenine 04 Eylül'de "Perro/Oc" isimli bölümle başlayan yapım şu anda ilk sezonunu yarılamış durumda. Dizinin sezon finali Kasım ayı içinde gerçekleşecek.

"Mayans MC" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin