NBC'den yeni bir iş yeri komedisi yolda: Like Magic

NBC kanalı Like Magic isimli yeni komedi dizisinin geliştirme çalışmalarına başladı. Like Magic nasıl bir dizi?

Amerikan ulusal kanallarından NBC iş yeri komedisi "Like Magic" in geliştirme çalışmalarına başladı.

"LIKE MAGIC" KONUSU

Kanalın dördüncü sezonuna girmeye hazırlanan komedi dizisi Superstore'un yazarları Bridget Kyle ve Vicky Luu, Forever ortak yaratıcısı Matt Hubbard, Julie Anne Robinson'un CannyLads Productions'ı ve Universal TV'nin arkasında olduğu dizinin hikayesi şöyle:

Kyle ve Luu ikilisinin senaryosunu kaleme aldıkları Like Magic'in hikayesi; Magic Palace'ın gizemli dünyasında hayallerinin peşinde ilerleyen iyimser bir genç kadına odaklanıyor.

18-10/02/like-magic-yaratici-ekip.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Kyle ve Luu ile birlikte Hubbard, Robinson ve Kelly Pancho projenin yürütücü yapımcı kadrosundaki isimler.

NBC komedisi Superstore'un ikinci sezon yazar ekibinde yer alan Kyle ve Luu ikilisi ayrıca The Grinder ve Marry Me dizilerinin yaratıcı ekibinde de bulundu.

Fred Armisen ve Maya Rudolph'un başrolleri paylaştığı Amazon/Uni TV komedi dizisi Forever'ın ortak yaratıcısı ve yürütücü yapımcısı olan Hubbard'ın ise NBC ile olan ilişkisi oldukça eskilere dayanıyor.

18-10/02/nbc-kanali.jpg

Yazarlık kariyerine 2000 yılında Ed ile başlayan Hubbard ardından Friends spin-off'u Joey'da çalıştı. 30 Rock'ın yedi sezonluk uzun ekran serüveninde kamera arkası ekipte bulunan isim kanalın diğer iş yeri komedileri Superstore ve Parks & Recreation'da yazar ve danışman yapımcı olarak görev aldı.

Like Magic dizisinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin