McMafia dizisi 2. sezonuyla devam edecek!

BBC One'ın ilgi gören suç dizisi McMafia'ya 2. sezon onayı çıktı. Yeni sezonla ilgili ilk detaylar...

Volkan Küçükel
02 Mayıs 2018 - 16:18
Gündem

BBC One, ilk sezonunu başarılı bir ekran grafiği ile noktalayan suç dizisi "McMafia" için resmi 2. sezon onayını verdi.

"MCMAFIA" 2. SEZON DETAYLARI

İkinci sezonun bölüm sayısı, ilk sezonda olduğu gibi 8 olarak belirlendi.

Yeni sezon bölümlerinin ne zaman izleyicilerle buluşmaya başlayacağı şimdilik belirsiz. Ancak bölümlerin 2019 senesi içinde ekranlarda olacağını söyleyebiliriz.

18-05/02/bbc-one-twitter.png

MCMAFIA REYTİNGLERİ NASIL?

BBC'den yapılan açıklamaya göre McMafia, İngiltere'de bu sene ekran serüvenine başlayan yeni diziler içinde en iyi açılış yapan yapım olurken, kanalın dijital platformu iPlayer'ın da en popüler dizilerinden biri olarak dikkat çekti.

Dizi, ilk sezonuyla 7.1 milyonluk bir izleyici ortalaması yakaladı.

Cuba Pictures yapımcılığında gazeteci Misha Glenny'nin McMafia: A Journey Through the Global Criminal Underworld isimli kitabına dayanılarak Hossein Amini ve James Watkins ikilisince yaratılan dizinin hikayesi; kökleri Rus mafyasına dayanan Alex Godman'ın (James Norton) istemeyerek de olsa suç dünyasının içine çekilmesiyle gelişen olayları yansıtıyor.

18-05/02/james-norton-mcmafia-1525266024.jpg

Yeni sezonun oyuncu kadrosu hakkında detay verilmedi. Ancak James Norton'un daha önceden yaptığı açıklamalarda dizi ekbinin içinde bulunmayı çok sevdiği ve bu dünyada anlatacakları daha çok hikaye olduğunu dile getirdiği biliniyor.

McMafia'nın yürütücü yapımcı kadrosu Amini, Watkins, Glenny, Nick Marston, Dixie Linder, Ben Hall, Robyn Slovo, Elizabeth Kilgarriff ve Paul Ritchie'den oluşuyor.

"McMafia" fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin