Goliath 2. sezondan fragman ve poster geldi! Goliath 2. sezon ne zaman başlıyor?

Amazon'un Billy Bob Thornton'lu hukuk dizisi Goliath'ın 2. sezonu için fragman ve poster yayınlandı. Yeni sezonun başlangıç tarihi de duyuruldu.

Volkan Küçükel
03 Mayıs 2018 - 00:11
Gündem

13 Ekim 2016'da ilk sezon bölümleri Amazon takipçilerine sunulan hukuk draması "Goliath"ın 2. sezon başlangıç tarihi sonunda duyuruldu.

GOLIATH 2. SEZON 15 HAZİRAN'DA!

Yeni sezonu için hayranlarını fazlasıyla bekleten dizinin 2. sezonu 15 Haziran 2018 Cuma tarihinde izleyicilerle buluşacak.

Başrolünde Altın Küre ödüllü Billy Bob Thornton'ın rol aldığı dizinin yeni sezonu için yaklaşık iki dakika süreli bir de fragman yayınlandı.

18-05/03/goliath-2-sezon-posteri-1525298778.jpg

GOLIATH 2. SEZON HİKAYESİ

Borns Tech davasından büyük bir zafer zaferle ayrılan Billy McBride, arkadaşının 16 yaşındaki oğlunun çifte cinayet suçlamasıyla tutuklanmasının ardından isteksizce de olsa yeni bir davanın içine çekilir.

Dışarıdan bakıldığında kolay çözümlenebilir sonuçları açık bir vaka gibi görünen dava için Billy, Patty (Nina Aranda) ve ekip araştırmaya başladıkça uyuşturucu, emlak ve siyasetin birbirine karıştığı Los Angeles'ın arka planındaki gizli ve ölümcül komplolar ortaya çıkmaya başlayacaktır.

İlk sezonda olduğu gibi yine 8 bölümlük bir sezonla karşımıza çıkacak dizinin yeni sezon oyuncu kadrosunda şehre farklı bir silüet vermek isteyen başarılı bir Los Angeles geliştiricisi Tom Wyatt karakteriyle Mark Duplass (Togetherness, Room 104); Billy'e karşı eskiden kalma bir kini olan ve davanın yargılanacağı üst mahkemenin başsavcısı Hakeem Rashad karakteriyle Morris Chestnut (The Best Man, Think Like a Man) ve Los Angeles'ın ilk Latin Amerikalı kadın belediye başkanı olma yarışındaki Marisol Silva karakteriyle Ana De La Reguera gibi yeni yüzleri göreceğiz.

Tania Raymonde (Lost) ve Diana Hopper (Casual) ikilisi ise Brittany Gold ve Denise McBride karakterleriyle geri dönüyorlar.

David E. Kelley (Ally McBeal) ve Jonathan Shapiro (The Practice) ortak yaratıcılığındaki Goliath'ın yeni sezon yürütücü yapımcı kadrosunda Lawrence Trilling (Parenthood) ve Geyer Kosinski (Fargo) bulunuyor.

"Goliath" 2. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin