Meg Ryan yeni bir komedi dizisi ile ekranlara gelecek

You've Got Mail ve When Harry Met Sally gibi komedi filmleriyle ünlenen Meg Ryan, EPIX'in yeni komedi dizisi Picture Paris'de rol alacak.

Berfu Özlen
04 Ocak 2017 - 11:10
İptal - Onay

Romantik komedi filmlerinin ünlü oyuncusu Meg Ryan, kısa film uyarlaması bir komedi dizisi olan Picture Paris'de rol alacak.

Film uyarlaması nasıldı?

Aynı adlı 2011 yapımı kısa filmden uyarlanacak olan dizinin orjinal yapımında Julia Louis-Dreyfus oynamıştı. Film, Paris'e seyehat eden bir çiftin başından geçen komik olayları konu alıyordu.

Orjinal yapımın yaratıcısı ve yönetmeni Brad Hall, dizidede çalışıyor olacak. Hall daha önce de televizyon için çalışmış ve NBC'de yayınlanmış olan Watching Ellie dizisinin yaratıcı kadrosunda görev almıştı. Bu dizide de Julia Louis-Dreyfus'un rol almış olması pek de tesadüf değil çünkü Brad Hall ve Julia evliler.

EPIX her ne kadar prodüksiyon ile ilgili bir yorumda bulunmasa da henüz yapım aşamasında olduğu ve çalışmaların hızla sürdüğü belirtildi.

Gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin