Bates Motel final sezonu öne alındı!

Bates Motel final sezon tarihi A&E tarafından birkaç hafta öne çekildi.

Berfu Özlen
04 Ocak 2017 - 12:25
Yeni Bölüm

A&E'nin Psycho uyarlaması Bates Motel beşinci ve sons ezonuna 20 Şubat'ta start verecek. Daha önceki sezonlarda Mart ortası gibi prömiyer yapan dizi alışılmışın dışında olarak son sezonuna daha erken başlayacak.

10 bölümlük son sezon, dizinin yaratıcısı Kerry Ehrin'e göre, içerdiği kara mizah sayesinde "şimdiye kadarki en komik sezon".

Rihanna da rol alacak

Daha önce haberinin verildiği gibi, beşinci sezonda pop star Rihanna, Alfred Hitchcock'un Psycho'sunda Janet Leigh'in canlandırdığığı Marion Crane karakterini canlandıracak. 

Ehrin Yahoo'ya verdiği röportajda "Rihanna çok tatlı bir insan ve çok çalışkan biri. Beraber çalışacağımız için çok heyecanlıyız" dedi ve ekledi, "Rihanna'nın rol alacağı bölümler Psycho ve Bates Motel'in bir karışımı gibi olacak. Şimdiye dek Psycho evrenine en çok giren bölümler diyebiliriz".

Bates Motel'in final sezonu aynı zamanda izleyiciye Norman'ın aklındaki anne olgusunu da derinlemesine gösterecek. Ehrin, geçtiğimiz yaz Comic-Con'da yaptığı röportajda artık anne ile daha fazla zaman geçirileceğini duyurmuştu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin