Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel'den özür diledi "Hastalığıma ver Çağla'm"

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geride bıraktığımız günde Çağla Şıkel hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulunmuştu! Şimdi ise sözleri için özür diledi.... Mehmet Ali Erbil ve Çağla Şıkel arasında ne oldu? Mehmet Ali Erbil, Çağla Şıkel'le küs mü? Çağla Şıkel hakkındaki açıklamalara ne cevap verecek?

Gülcan Tarımoğlu
02 Şubat 2023 - 11:44
Magazin

Son dönemde gündemden düşmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, eski hostesi Çağla Şıkel hakkında şaşırtan açıklamalarda bulunmuştu.

Söylemezsem Olmaz programına telefonla katılan Erbil, Çağla Şıkel hakkında kullandığı ifadeler için özür diledi!

HOSTES OLMAK İÇİN KAPIMDA YATARLARDI!

Mehmet Ali Erbil "Ben bir buçuk saat Çağla’nın programında sustum. Çarkıfelek'e hostes olmak için kapıda yatarlardı. Programda beni uzunca konuştu. Ama bir kez sizinle çalıştım demedi. Sabah programı yapınca seviye atladığını sandı." ifadelerini kullanmıştı...

23-02/01/fgfg.jpg

PROGRAMINA BABAMIN HAYRINA GİTMEDİM!

"Ben onun programına, babamın hayrına gitmedim. Para aldığım için gittim. Orada sen benim hostesimdin demek bana yakışmazdı. Kimler kimler hostes oldu. Kulisimden ayrılmazdı Çağla. Çok mu kötüydü orada hostes olmak? Meşhur olanların anneleri gelirdi, kızları hostesim olsun diye. Ben efendiliğimden bir kelime etmedim. İçerden biriyle sevgili olup kendini hostes olarak işe aldırttı. Bakalım şimdi siyah ekranda ne yazacak? Susmamak lazım susmamak… Çağla bizimle birlikte yaşıyordu.” Demişti.

23-02/01/cagla-sikel2.jpg

"ÇAĞLA BENİM DÜNYA AHİRET KARDEŞİMDİR!"

Mehmet Ali Erbil, bu zehir zemberek açıklamalar sonrası Çağla Şıkel'den şu ifadelerle özür diledi:

"Sabahın erken saatinde aniden bağlandığım canlı yayında aslında çok kırıldığımı ifade etmek isterken amacını aşan, kontrolsüz, istemsiz sözler söylemişim. Yayının tekrarını izlediğimde fark ettim durumun vehametini. Çağla benim dünya ahiret kardeşimdir. Ben duygusal bir adamım. Beni herkes tanır. Çağla bu kadar kıymetli olmasa benim için bu derece kırılmazdım zaten. Ben onun başarılarıyla gurur duyarken onun mesleğinin ilk adımlarında yanında olduğumu unutmuş gibi davranmasıydı beni üzen. Ama ne kadar üzüldüysem de bugünkü sözleri sarfetmeme sebep olmamalıydı. Hepinizin huzurunda özür diliyorum kendisinden. Yayına çıkmak için para aldım bile demişim; oysa ki bu da doğru değil. Yurt dışındaydım, uçak biletini biz karşılayalım gel dediler gittim; hepsi bu. Yaşadığım onca hastalığıma ver Çağla'm..'

23-02/02/63db412f4e3fe0229426f9b6.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin