Murathan Mungan: Öz annemi 17 yaşında gördüm!

Empati'nin yeni bölümünde Ahmet Mümtaz Taylan, filmleri, şiirleri ve şarkılarıyla Türkiye'nin önemli değerlerinden biri olan şair ve yazar Murathan Mungan'ı konuk etti. Murathan Mungan kimdir?

Volkan Usta
02 Şubat 2023 - 11:46
Magazin

Yapımcılığını BBO Yapım Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar'ın üstlendiği Empati'de Ahmet Mümtaz Taylan, konuklarına yaşanmış, haberlere konu olmuş insan hikayelerini anlatıyor ve "sen olsan ne yapardın" diye soruyor.

23-02/02/ahmet-mumtaz.jpg

Empati'nin yeni bölümünde Ahmet Mümtaz Taylan, filmleri, şiirleri ve şarkılarıyla Türkiye'nin önemli değerlerinden biri olan şair ve yazar Murathan Mungan'ı konuk etti. Ekranlarda görmeye alışık olmadığımız Murathan Mungan, Empati'de hayatına dair çok özel bir itirafta bulundu ve "Öz annemi 17 yaşımda gördüm" dedi. 

23-02/02/cats-crop2-kopya.jpg

İşte Murathan Mungan'ın annesine ve yaşadıklarına dair cümleleri:  "Öz annemi 17 yaşında gördüm, liseyi bitirdiği zaman söyleyelim demişler... Gerçeklik duygumda bir kırılma yaşadım. O kırılma kolay telafi edilebilir bir kırılma değil. Tavsiye demeyeceğim, tavsiye vermeyi seven bir insan değilim, ne olursa olsun çocukları gerçekle büyütmek lazım"

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin