Mehmet Ali Erbil yeniden yoğun bakıma alındı!

İyi haberlerini aldığımız televizyon yıldızından kötü bir haber daha geldi.

Merve Mutlu
31 Ekim 2019 - 16:54
Magazin

Birçok eğlence yapımının sevilen ismi, televizyonun çılgın adamı Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz dönemde evinin banyosunda geçirdiği kaza sonucunda kaburgalarında meydana gelen kırık nedeniyle hastaneye kaldırılmıştı. 

19-10/31/erbsl.jpg

Tedavisi devam ederken "Kaçış sendromu" yaşaması nedeniyle de uzun süre yoğun bakımda kalan Erbil, 258 günün sonunda Temmuz ayında taburcu olmuştu. Kısa süre önce verdiği kilolarla gündeme gelen ve ilk dengeli adımlarını da atarak sevenlerini sevindiren şovmenin yeniden yoğun bakıma alındığı yönünde bir iddia ortaya atıldı. Maslak'taki bir hastaneye yattığı söylenen ünlü isim hakkında Koroner yetmezlik olduğu söylendi. Erbil'in büyük kızı Sezin, halası Prof. Dr. Yeşim Erbil'in babası hakkında yaptığı açıklamayı takipçilerine aktardı. 

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?

19-10/31/mehmet-ali-erbil.png

Kardeş Sezin, Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumuyla ilgili şunları söyledi:

Günaydın, ağabeyimin durumu iyi endişelenecek bir şey yok. Bir kalp spazmı geçirdi. Bu tip durumlarda hasta yoğun bakımda tutulur. Bu nedenle yoğun bakımda… Şu an klinik durumu iyi çok şükür. Birkaç gün daha kalacak. Kardiyolog doktorlar ağabeyimi takip ediyor, gerekli tedavisi yapılıyor. Kendinde, yiyor, içiyor ve konuşuyor. Yakın takip için hastanede kalması gerekiyor. İlginize teşekkür ederiz. Her zaman sevenlerinin duası ile iyileşti. Bunu da en kısa sürede atlatacak inşallah

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin