Mucize Doktor'un Kıvılcım'ı Özge Özder Jet Sosyete dizisinde!

Fox ekranlarının çok izlenen dizisinin oyuncusu başka bir diziye konuk oluyor.

Merve Mutlu
31 Ekim 2019 - 17:21
Yeni Bölüm

Başrolünde, Otistik Savant Sendromlu Asistan Cerrah karakteri ile Taner Ölmez'in yer aldığı The Good Doctor dizisinden uyarlanan Mucize Doktor dizisinin önemli bir oyuncusu, Jet Sosyete dizisinin kadrosunda!

19-10/31/kivilcim-mucze-doktor.jpg

Dizide Beliz'in babasının ikinci eşi olan ve hastane yönetimini ele geçirmek için Beliz'in açığını arayan sinsi karakter Kıvılcım'ı canlandıran Özge Özder, BKM yapımı komedi dizisi  Jet Sosyete'ye konuk oyuncu olarak dahil oluyor. 

Cuma günü yayınlanacak dördüncü bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak diğer bir isim de en son Bartu Küçükçağlayan'ın mini internet dizisi Bartu Ben'de rol alan Kubilay Tunçer oldu. BluTv ekranlarında izleyici ile buluşmaya başlayan ve en az eskisi kadar çok sevilen dizi kahkahanın dozunu kesmeden yoluna devam ediyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin