Yasak Elma 55. bölüm fragmanı yayınlandı! Şahika her şeyi anlatıyor!

Fox'un sevilen dizisinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
01 Kasım 2019 - 10:11
Yeni Bölüm

Başrollerini Talat Bulut, Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cabadzade'nin paylaştığı, Fox ekranlarının Pazartesi akşamlarındaki vazgeçilmez dizisi Yasak Elma'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Geçtiğimiz akşam yayınlanan 54. bölümü ile izleyicilerin nefesini kesen dizinin 55. yeni bölümü de büyük ilgi çekiyor. 

19-11/01/yasak-elma.png

Medyapım tarafından hazırlanan dizide, birbiri ardına beraberlikler ve evlilikler yaşayan Halit Argun'un hayatına giren kadınların entrika dolu hikayesi anlatılıyor. Her zaman daha güzel, daha çekici, daha asil, daha masum olan kadınların peşine takılan Halit Argun'un eski eşleri Ender ve Yıldız'dan sonraki seçimi olan Şahika ise korkunç planları için yanında olduğunu henüz belli etmiyor... 

19-11/01/ender-argun.png

Normalde birbirlerini sevmeyen ve arkadan iş çeviren Yıldız ile Ender'i bile bir araya getiren Şahika korkusu, ne planladığı belli olmayan ancak Argun'lar ailesine sızan Şahika'nın hamleleri ile daha da büyürken, yeni bölüm fragmanında: Ender hakkında açıklanacak büyük sırlar dikkat çekiyor. Yiğit'in Kaya ile Ender'in çocuğu olduğunu ve Yiğit ile Lila'nın evlendiğini herkese aniden duyuran Şahika, yeniden herkesi kötü göstererek kendini temize çekmeye çalışıyor.. 

Yasak Elma 55. bölüm fragmanı izle:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin