Tolga Sarıtaş ve Leyla Tanlar'ın Ferhat ile Şirin dizisinden ilk tanıtım!

Ekranlar Ferhat ile Şirin dizisine hazırlanıyor.

Merve Mutlu
01 Kasım 2019 - 11:11
Yeni Bölüm

Başrollerini Söz dizisinin yakışıklı oyuncusu Tolga Sarıtaş ile güzel oyuncu Leyla Tanlar'ın üstlendiği, kadrosunda Cansu Dere'nin de yer aldığı Ferhat ile Şirin dizisinin hazırlıkları tamamlandı ve ilk tanıtım yayınlandı.

19-11/01/banu-cansu-dere.png

Çekimleri Ekim ayında başlayan ve O3 Medya ile Artistanbul ortak yapımı olan dizi projesinin senaryosunu Savaş Korkmaz ile Gizem Kaboğlu'nun yazarken, yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Kadrosunda Yıldıray Şahinler, Ushan Çakır, Emel Çölgeçen, Işıl Yücesoy ve Şehsuvar Aktaş'ın da bir araya geldiği dizinin ilk tanıtımı yayınlandı. 

Ferhat ile Şirin dizisinden ilk tanıtım yayınlandı!

19-11/01/irin.png

Tolga Sarıtaş'ın Ferhat, Leyla Tanlar'ın da Şirin karakterini canlandıracağı modern bir külkedisi masalı sözleri ile tanımlanan dizide, onların aşkına engel olacak olan kötü kalpli kadın Banu karakterini ise Cansu Dere canlandırıyor. 

Semazen gösterisi ile başlayan dizinin tanıtımında: "ibnü'l vakt ne demektir bilir misin? Zamanın oğlu demektir." sözleri dikkat çekiyor. Ferhat'ın arada dağlar olduğunu söylediği Şirin, o dağları aşacak güce sahip olduğunu söylüyor. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin