Hande Erçel'in yeni dizisi Azize'den yeni fragman yayınlandı!

Kanal D'nin yeni dizisi Azize'nin 2. fragmanı yayınlandı.

Merve Mutlu
31 Ekim 2019 - 16:34
Yeni Bölüm

Başrolünde: kaybettiği ailesinin intikamını almaya kendini adayan ve adını Azize olarak değiştiren Melek adlı bir genç kız karakteri ile Hande Erçel'in ve o kızın ailesini kaybetmesine neden olan ailenin tek masum bireyi olan Kartal karakteri ile Buğra Gülsoy'un yer alacağı Azize dizisinden yeni bir fragman daha yayınlandı. 

19-10/31/azize.png

Süreç Film imzası ile hazırlanan dizinin kadrosunda: Efekan Can, Asuman Çalır, Zeynep Kızıltan, Mustafa Yıldıran ve daha birçok başarılı isim yer alıyor. "İntikama adanmış bir Azize'yim ben." diyen Azize karakteri ile Kartal'ın intikamdan doğacak olan aşkını konu alacak dizi, izleyici ile karşılaşmak için gün sayıyor.

Azize dizisinden yeni fragman yayınlandı!

19-10/31/azize-dzisi.png

Yeni başlayacak olan Kanal D dizisi için geri sayım başlarken dizinin hangi gün yayınlanacağı ise merak konusu oldu. Henüz yayın günü açıklanmayan dizinin yeni fragmanı ise izleyicilerle buluştu. 

İşte fragman:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin