Şampiyon dizisinin günü değişti! Yeni bölüm ne zaman?

Ekranların sevilen dizisinin yayın günü değişti.

Merve Mutlu
31 Ekim 2019 - 13:05
Yeni Bölüm

Başrolünde başarılı aktör Tolgahan Sayışman'ın rol aldığı, TRT1 ekranlarının sevilen dizisi Şampiyon hiç hız kesmeden devam ediyor. Sevilen hikayesi ve beğeni toplayan oyuncu kadrosu ile izlenen diziler arasına giren dizi artık yeni gününde devam edecek.

19-10/31/ampiyon-dizisi.png

BKS yapım imzası ile hazırlanan ve kadrosunda: Emir Özyakışır, Erdal Özyağcılar, Erkan Avcı, Ümit Erdim, Yıldız Çağrı Atiksoy, İlayda Alişan, Şahin Kendirci, Mehmet Bozdoğan ve Berk Yaygın gibi birçok ismi bir araya getiren dizi artık perşembe akşamları yayınlanmayacak.

Şampiyon neden yok? Hangi güne alındı?

19-10/31/ampiyon.png

Sevilen dizi Perşembe akşamları yayınlanarak izleyici ile buluşuyordu ancak ani bir karar ile Elimi Bırakma dizisi ile yer değiştirerek yeni gününde yani Pazar akşamları seyirci karşısına çıkacağı duyuruldu. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin