Mehmet Özgür Jet Sosyete'ye konuk oluyor!

Sevilen sitcom dizinin kadrosuna bir oyuncu daha konuk oluyor.

Merve Mutlu
19 Şubat 2020 - 09:41
Gündem

Gülse Birsel imzası ile BKM Yapım tarafından hazırlanan ve tv8 ekranlarında başlayan macerasına puhutv'de devam eden sitcom dizisi Jet Sosyete'nin 3. sezon 13. bölüm fragmanı yayınlandı.

20-02/19/3-13.png

Başarılı isimlerden oluşan, sevilen oyuncu kadrosunda: Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun’un yer aldığı dizi, puhutv'den de Star TV'ye geçme kararı aldı. Ancak son paylaşımlarında puhutv'den bahsetmeleri yine kafaları karıştırdı...

Mehmet Özgür Jet Sosyete dizisine konuk oluyor! 

20-02/19/mehmet-ozgur-1582095247.png

Suskunlar dizisi ile büyük bir çıkış yakalayan ve en son Vuslat dizisinde izlediğimiz Mehmet Özgür, Jet Sosyete dizisinin 3. sezonunun 13. bölümünde karşımıza çıkacak. Özgür dizide, Cengiz Özpamuk'un hapishanede aynı odada kalarak konuştuğu kişi olarak yer alacak. 

Jet Sosyete yeni bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin