Savaşçı'nın Yüzbaşı Kağan'ı Berk Oktay eşinden ayrıldı!

Ünlü oyuncu Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu boşandı.

Merve Mutlu
19 Şubat 2020 - 10:16
Magazin

En son Fox ekranlarında yayınlanan Savaşçı dizisinde Yüzbaşı Kağan Bozok karakteri ile izlediğimiz ünlü oyuncu Berk Oktay, 2016 yılında Merve Şarapçıoğlu ile dünya evine girmişti. 

20-02/19/merve-sarapcioglu.jpg

Geçtiğimiz dönemlerde, Şarapçıoğlu'nun kendisine ait mahrem görüntüleri yaydığını iddia ederek şikayet eden Berk Oktay, "Boşanalım deyince mahrem fotoğraflarımı paylaştı." demişti. Merve Oktay, "Kamuoyunda kendisinin ve eşinin mahrem fotoğraflarını paylaşan bir kadın olarak anıldım. Benim de mahrem fotoğraflarım paylaşıldı. Davada mağdur sıfatıyla yer almam gerekirken sanık sıfatıyla yer alamam aklıma ve vicdanıma sığmıyor" diyerek kendini savunduğunda ise "Suçu Merve hanımın işlediğinden kesinlikle eminim. Kariyerimi bitirmeye çalıştı. Umarım en ağır cezayı alır" diyen Berk Oktay boşanma konusundaki kararlığını gösterdi.

Berk Oktay eşinden ayrıldı!

20-02/19/berk-oktay.png

Mahremiyet ihlalinde bulunduğunu iddia ettiği eşinden ayrılmak için mahkemeye başvuran Oktay, Kartal’daki Anadolu Adliyesi’nde görülen mahkemenin ardından eşinden ayrıldı. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin