Mehmet Yılmaz ve Ramin Nezir Çukur dizisinden ayrıldı!

Çukur dizisinin bu hafta yayınlanan 48. bölümü, sezon finali kadar dolu bir bölüm oldu. Birçok merak uyandıran gelişmenin yaşandığı Çukur dizisinin son bölümünde, Mehmet Yılmaz ve Ramin Nezir kadrodan ayrıldı. Detaylar haberimizde.

Merve Mutlu
26 Aralık 2018 - 15:12
Yeni Bölüm

Show tv ekranlarının sevilen ve fenomen haline gelen dizisi Çukur'un bu hafta yayınlanan 48. bölümü nefes kesen anlara tanıklık etti. Birçok merak uyandıran gelişmenin de yaşandığı Çukur'dan iki ünlü oyuncu diziye veda etti. 

Çukur dizisinin nefes kesen son bölümünde, Karakuzular'dan Ersoy karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak ve Lal Fındık karakterini canlandıran Ramin Nezir, diziye veda ettiler. 

18-12/26/lal-findik.png

Çukur dizisinde, Lal Fındık karakteri, Vartolu'nun çocuğunu kaçırmaya çalıştı. Gözünü karartan Vartolu'nun elini kolunu bağlayan ise Lal Fındık'ın elindeki silahı Vartolu'nun çocuğuna doğrultması oldu. Ancak Selim kendisinden beklenmeyen bir hamleyle Lal Fındık'ı vurarak Vartolu'nun bebeğini kurtardı. Bu hamleyle Lal Fındık ölürken, karakteri canlandıran Ramin Nezir diziden ayrılmış oldu.

18-12/26/ukur-ersoy.png 

Dizinin diğer bir ayrılığı da Ersoy karakteriyle yaşandı. Çukur’da Çeto, sadece Ersoy ve Mahsun’un bildiği kurmaca bir operasyon düzenleyerek Ersoy’un Mahsun ile işbirliği yaptığından emin oldu. Çeto ve Mahsun bir inşaatta Ersoy’u ters çevirerek astı ve bu ölümü Koçavalıların üstüne yıktılar.

Yamaç'ı kim vurdu?

Başrollerinde Erkan Kolçak Köstendil, Aras Bulut İynemli ve Ercal Kesal gibi başarılı oyuncuların rol aldığı Çukur dizisinin sezon finali havasındaki 48. bölümünde, yaşanan en önemli gelişmelerden biri de Yamaç'ın vurulması oldu. Ersoy'un öldüğünden habersiz onunla buluşmaya giden Yamaç, silahlı saldırıya uğradı. Yamaç'ın vurulduktan sonra 'Neden?' diye sorması ise saldırganın içeriden biri olması gündeme getirdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin