Onur Seyit Yaran'dan Kalk Gidelim açıklaması geldi! Diziye geri döndü!

Onur Seyit Yaran Kalk Gidelim dizisinden geçtiğimiz sezon ayrılmıştı. Aradan geçen 21 bölümden sonra genç oyuncu diziye geri döndü!

Nurşah
26 Aralık 2018 - 15:45
Yeni Bölüm

1996 doğumlu genç oyuncu TRT 1 ekranlarının sevilen aile dizisi Kalk Gidelim'de Canberk Dal karakteri ile izleyici karşısına çıkıyordu. Geçtiğimiz sezon diziden ayrılan Onur Seyit Yaran'ın bu vedası hayranlarını da büyük bir üzüntüye sokmuştu. Aradan geçen 21 bölümün ardından Onur Seyit Yaran Kalk Gidelim dizisine geri döndü!

18-12/26/kalk-gidelim-onur-seyit-yaran-geri-dondu.jpg

Kalk Gidelim Canberk geri dönüyor!

Geçtiğimiz günlerde yakışıklı oyuncu Instagram hesabı üzerinden, Kalk Gidelim dizisinin yönetmenini de etiketleyerek bir paylaşım yapmıştı. Bu paylaşımın ardından izleyiciler de Onur Seyit Yaran'ın diziye dönebileceğine ilişkin çeşitli yorumlarda bulunmuşlardı...

Sonunda beklenen haber geldi. Kalk Gidelim dizisinin Canberk karakterini canlandıran oyuncusu diziye geri döndü. 21 haftanın sonunda diziye dönen Onur Seyit Yaran şunları söyledi:

Eğitimim için kısa bir ara verdiğim Kalk Gidelim dizisine bomba gibi geri dönüyorum. Burası benim ikinci ailem. Tekrar Muğla’ya ailemin yanına dönmüş gibi hissediyorum.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin