Stoney Westmoreland 13 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunma suçlamasıyla tutuklandı!

Andi Mack dizisinin oyuncularından Stoney Westmoreland'in küçük bir çocuğa cinsel istismarda bulunması nedeniyle tutuklanmasının detayları ortaya çıkıyor.

Disney Channel'ın 2017'de yayın hayatına başlayan ve şu sıralar üçüncü sezonuyla izleyiciyle buluşan sitcom'u "Andi Mack"in oyuncularından Stoney Westmoreland'in küçük bir çocuğa cinsel istismarda bulunmasından dolayı tutuklanmasının detayları ortaya çıkmaya başladı.

Andi Mack'te Andi'nin büyükbabası Henry "Ham" Mack rolüyle tanınan Westmoreland, 13 yaşında bir çocukla cinsel ilişkiye girme amacıyla online olarak iletişimde bulunması nedeniyle göz altına alınmıştı.

18-12/26/stoney-westmoreland.jpg

Salt Lake City'deki 3. Bölge Mahkemesi'nde yapılan açıklamaya göre Westmoreland, cinsel ilişkiye girmek amacıyla insanlarla buluşmak ve flört etmek için kullanılan bir internet uygulamasında reşit olmayan bir kullanıcıyla çevrimiçi olarak iletişim kurmaya başlamış; Westmoreland'ın karşı taraftan çıplak fotoğraflar talep ettiği, bunun yanında karşı tarafa pornografik fotoğraflar gönderdiği ortaya çıkmıştı.

CİNSEL İSTİSMAR OLAYININ DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI!

Son gelen bilgilere göre Westmoreland reşit olmayan bir kişiye cinsel istismarda bulunmanın içinde bulunduğu altı farklı suç başlığından sorgulanıyor.

Mahkeme belgelerine dayanarak verilen bilgilere göre 48 yaşındaki oyuncunun Grindr uygulamasını kullanarak bir erkek çocuğuyla buluşmak ve onu otel odasına götürmek için 13 Aralık tarihinde ride-sharing araç paylaşım hizmeti satın aldığı ve aynı gün yakalandığı, hemen ardından Disney'in oyuncuyla bağlarını kopardığı belirtiliyor.

18-12/26/andi-mack-dizisi.jpg

Bahsi geçen mağdurun yaşının, oyuncunun Andi Mack'te rol aldığı çocuk oyuncularla hemen hemen aynı yaşlarda (13 yaşında) olduğu ortaya çıktı.

Scandal ve Huge gibi dizilerde rol almış Westmoreland ayrıca Breaking Bad, Better Call Saul ve S.W.A.T. gibi çeşitli dizilerde küçük rollerle konuk oyunculuk yapmıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin