Söz dizisi 65. bölümde askerlerin söylediği Gündoğdu Marşı'nın sözleri

Star Tv'nin sevilen dizisi Söz, heyecanlı bölümlerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Söz dizisinin bu hafta yayınlanan bölümünde Türkiye askerlerinin söyledikleri marş ise izleyenleri heyecanlandırdı. İşte Söz dizisi 65. bölümde söylenen marşın sözleri.

Merve Mutlu
26 Aralık 2018 - 17:19
Yeni Bölüm

Star Tv'nin sevilen dizisi Söz, heyecanlı bölümlerle izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Söz dizisinin bu hafta yayınlanan bölümünde Türkiye askerlerinin söyledikleri marş ise izleyenleri heyecanlandırdı.

Başrollerinde Tolga Sarıtaş, Nihat Altınkaya, Görkem Sevindik gibi oyuncuların yer aldığı Söz dizisi, pazartesi akşamlarının vazgeçilmezleri arasında girdi. Heyecan ve gerilim dolu Söz dizisinin bu hafta yayınlanan 65. bölümünde, askerlerin söylediği Gündoğdu Marşı ise oldukça beğenildi.

18-12/26/soz-65-.png

İşte Söz dizisi 65. bölümde söylenen Gündoğdu Marşı'nın sözleri:

Gün doğdu, hep uyandık,
Siperlere dayandık
İstiklalin uğruna da,
Al kanlara boyandık.

Sandılar Türk uyudu,
Ata cenge buyurdu,
Türkün asker olduğunu,
Dünyalara duyurdu.

Ülkemiz Türk ülkesi,
Aşık eder herkesi
Üstümüzden eksilmesin
Al bayrağın gölgesi.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin