Melis Sezen, Seçkin Özdemir ve Burak Yamantürk Sevgili Geçmiş dizisinin kadrosunda!

Sevgili Geçmiş dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı.

Merve Mutlu
21 Ağustos 2019 - 17:16
Yeni Bölüm

Ece Uslu ve Emre Kınay'ı başrolde buluşturan ve yeni sezonda izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Sevgili Geçmiş dizisinin kadrosuna yeni isimler katıldı. 

19-08/21/sevgili-gecmis-1566396128.jpg

Son olarak Yasak Elma dizisinde rol alan ve Zeynep karakteri ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Sevda Erginci'nin Sevgili Geçmiş dizisinde rol alacağı bilgisini sizlerle paylaşmıştık. Çiçek Acar'ın da kadrosuna Gülistan karakteri ile dahil olduğu Sevgili Geçmiş'in kadrosu açıklanmaya devam ediyor. 

Melis Sezen, Seçkin Özdemir ve Burak Yamantürk kadroda!

19-08/21/melis-sezen.jpeg

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve sessiz sedasız erken final yapan Leke dizisinde Burak Sevinç ile başrolü paylaşan Melis Sezen, yeni sezonda Sevgili Geçmiş dizisi ile yeniden ekranlarda olacak. 

19-08/21/seckin-ozdemir.jpeg

En son Can Kırıkları dizisinde Aslan Erçetin karakterini canlandıran başarılı ve yakışıklı oyuncu Seçkin Özdemir, yeni dizisi ile izleyici karşısına çıkacak. 

19-08/21/burak-yamanturl.jpg

Son olarak da 2018 yılında yayınlanan Dip dizisi ile son kez karşımıza çıkan Burak Yamantürk de Birsen Altuntaş'ın haberine göre yeni dizinin kadrosunda yer alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin