Murat Yıldırım Ramo karakteriyle başrolü kaptığı dizisi ile ekranlara dönüyor!

Ekranların sevilen ismi Murat Yıldırım yeniden bir başrolle ekranda olacak.

Merve Mutlu
21 Ağustos 2019 - 16:21
Yeni Bölüm

Ayrılsak da Beraberiz adlı dizi ile başlayan oyunculuk hayatı boyunca Patron Kim, Hayat Bilgisi, Fırtına, Asi, Aşk ve Ceza, Suskunlar ve Gecenin Kraliçesi gibi projelerde yer alarak, canlandırdığı her karakter ile adından söz ettiren Murat Yıldırım yine bomba gibi bir dizi ile ekranlara dönüyor. 

19-08/21/murat-yildirim.jpg

Uzun süredir Kim Milyoner Olmak İster adlı yarışma programında, usta isim Kenan Işık'tan koltuğu devralarak başarıyla sunuculuk yapan Murat Yıldırım, yeni sezonda Ramo adlı yeni bir dizide başrol olarak yer alacak. Diziye de adını veren baş karakter olan Ramo'yu canlandıracak olan Yıldırım, sürpriz bir karakter ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. 

19-08/21/gorkem.png

Görkem Sevindik'in Boz karakteri ile yer alacağı, Cemre Baysel'i Fatoş karakteri ile izleyeceğimiz dizinin çekimleri Adana'da yapılıyor. BKM tarafından Show TV için hazırlanan dizinin oldukça iddialı bir girişle yeni sezona merhaba demesi bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin