Melisa Sözen Kırmızı Oda'ya konuk oluyor! Alya kimdir?

Yeni dizi Kırmızı Oda'ya yeni konuk geliyor.

Merve Mutlu
10 Eylül 2020 - 13:32
Gündem

Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserinden uyarlanan ve senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un kaleme aldığı OGM Pictures imzalı yeni dizi Kırmızı Oda'nın kadrosu, sevilen bir oyuncuyu konuk olarak ağırlamaya hazırlanıyor.

20-09/10/kirmizi-oda.png

Başrollerinde Binnur Kaya (Doktor Hanım), Tülin Özen (Doktor Piraye), Burak Sevinç (), Meriç Aral (Doktor Deniz), Halit Özgür Sarı'nın (Doktor Murat) yer aldığı Kırmızı Oda, ikinci bölümü ile 11 Eylül Cuma akşamı TV8’de ekrana gelecek. İlk bölümünde Evrim Alasya, Hande Doğandemir ve Salih Bademci'nin konuk olarak yer aldığı dizinin yeni bölümünde de başarılı bir oyuncu kadroya konuk olacak.

Melisa Sözen Kırmızı Oda'ya konuk oluyor! Alya kimdir?

20-09/10/alya-kirmizi-oda.png

Hukuk fakültesinden birincilikle mezun olmasına karşın tuhaf karakteri ve davranışlarıyla Doktor Hanım’ı hayli zorlayan Alya karakterini Kırmızı Oda'nın ikinci bölümünde Melisa Sözen'den izleyeceğiz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin