Memet Ali Alabora yeniden ekranlara dönüyor!

Fflam dizisinin başrollerinden biri Memet Ali Alabora oldu.

Merve Mutlu
17 Şubat 2021 - 12:49
Gündem

Kara Melek, Yılan Hikayesi, Canım Kocacığım, Kasırga İnsanları, Karınca Yuvası, Heberler, Huzur, Galip Derviş ve son olarak da Keeping Faith gibi birbirinden başarılı projelerde yer alan ekranların sevilen ve başarılı aktörlerinden Memet Ali Alabora, siyasi nedenlerle uzun süredir ekranlardan uzak tutuluyordu. Oyuncu yeni bir dizi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

21-02/17/fflam.png

Uzun bir süredir Türkiye ekranlarında göremediğimiz oyuncu en son yabancı proje Keeping Faith'de yer almıştı. Oyuncunun yeni projesi de yabancı bir dizi olacak. Birleşik Krallık'taki Galler'de yayınlanmaya başlayan Fflam adlı dizinin başrol oyuncularından biri olan Alabora dizide Türkiye’den siyasi nedenlerden ötürü ayrılmak zorunda kalan Deniz adlı bir karakteri canlandırıyor.

Memet Ali Alabora Fflam ile yeniden ekranlara dönüyor!

21-02/17/memet-ali.jpg

Galce konuşulan dizinin birçok sahnesinde Türkçe bir dizi replik de olduğunu söyleyen oyuncu, yeni dizisi Fflam, e-meyhane projesi, Galce ve Türkiye’den uzak olmaya dair Nevşin Mengü’nün sorularını yanıtladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin